Merhaba arkadaşlar,
wordpress altyapılı sitemizde pageskin resmi temanın wp-admin yönetim panelinden yazılan url göstermekte.
Birden fazla url girilmemekte.
header.php dosyasından komut satırını buldum lakin bir klasör içerisindeki resimleri her seferinde rastgele göstermesini istiyorum.

<a class="yildiz-pageskin-link" <?if($ads['ads_pgurl']!='#'){?>href="<?=$ads['ads_pgurl']?>" target="_blank"<?} ?> style="background:url(2018.aquaman.jpg) no-repeat center <?=$ads['ads_pgmargin']?>px <?=$ads['ads_pgbgcolor']?>;cursor:auto;"></a>
<a class="yildiz-pageskin-link" <?if($ads['ads_pgurl']!='#'){?>href="<?=$ads['ads_pgurl']?>" target="_blank"<?} ?> style="background:url(resimler/2018.bumblebee.jpg) no-repeat center <?=$ads['ads_pgmargin']?>px <?=$ads['ads_pgbgcolor']?>;cursor:auto;"></a>
<a class="yildiz-pageskin-link" <?if($ads['ads_pgurl']!='#'){?>href="<?=$ads['ads_pgurl']?>" target="_blank"<?} ?> style="background:url(resimler/2018.creed.2.jpg) no-repeat center <?=$ads['ads_pgmargin']?>px <?=$ads['ads_pgbgcolor']?>;cursor:auto;"></a>
<a class="yildiz-pageskin-link" <?if($ads['ads_pgurl']!='#'){?>href="<?=$ads['ads_pgurl']?>" target="_blank"<?} ?> style="background:url(resimler/2018.mortal.engines.jpg) no-repeat center <?=$ads['ads_pgmargin']?>px <?=$ads['ads_pgbgcolor']?>;cursor:auto;"></a>

Bu şekilde yapılınca
en alt satırda yer alan dosya url okumakta yardımcı olabilecek olan var mı acaba ?