her seferinde herşeyi değiştirmek mümkün değildir.
bunu belki 1-2 defa yapabilirsiniz ama sonra aynı şeylere yakın ilerleyeme başlıyor.
örnek verecek olursak
gmail hesabı
admob hesabı
kredi kartı
iletişim numaraları
firebase veya onesignal hesapları
kaynak kodları
grafikler tasarımlar
fikir işleyiş veya oyun motoru, içerik v.s.
sanal sunucu
o kadar çok değişken var ki zaten bunların hepsini her seferinden değiştiriyorsanız tamamen özgün organik sıfırdan bir uygulama yapıyorsun demektir ve spamdan v.s den hayatta yakalanmaz politika ihlali illegal bir durumda yoksa ömürlük olur.
bunların bir çoğu her seferinden değiştirilsede bazı noktalardan yakalıyorlar.
google play bazen saçma sapan şeylerden de kapatabiliyor.
arapça dilinde bir uygulamayla eşleşen ingilizce uygulamamı spamdan kapadılar ve açmadılar. o uygulamayı daha önce ne gördüm ne duydum buna benziyor dediler sonra maillere dahi cevap gelmedi
işin özü biz ne yaparsak yapalım kapatacaklarsa yine engel olmak mümkün olmuyor.
herşeyi sürekli değiştirme şansımız yok. bu durumda ban yememek için ne yapmalıyız. bunun çözümünü arıyorum. ben birsürü hesap ile her hesaba 15 20 şer uygulama atmak istiyorum bunun bir çözümü var mı piyasada?
@byjameson uzak sunucuda uygulamayı sıfırdan mı yapıyorsunuz yoksa sadece ufak tefek düzenlemeler ile derleme işlemi mi yapıyorsunuz ?
0 dan yapıyorum. o halde anlıyor adamlar. yani kiraladığım sunucuyu aynı zamanda work space yapıyorum ve orada oluşturuyorum uygulamaları.