İş @haromaro nickli arkadaşa verilmiştir! ilginiz için teşekkür ederim.
3 farklı tasarımlı site yaptırmak istiyorum, ilgilenen arkadaşlar bana pm ile telefon numaralarını gönderirlerse hemen görüşüp işe başlayabiliriz.
İş tanımı: Youtube tarzı video sitesi, resim ve video ön izleme olacak. 5-6 sayfalık tasarım (benzer sitem mevcut, telefon numaranızı pm ile gönderin lütfen)
İstediğim özellikler:
1- Hızlı olması (özellikle mobilde 1 saniyede açılması, masaüstünde 1 sn altında açılması ve gtmetrix , yeni google page speed, webpagetest ve benzeri sitelerideki hataların ne olduğunu bilerek sitenin yapılmasını istiyorum, çünkü bu sitelerde test yapıp sonuca bakıyoruz) özellikle bunları yazmamın sebebi, 20 dolara hazır wp tema alıp site yapmak istemeyişim (bu şekilde yaptığım sitelerim zaten mevcut) + olarak 2,5-3 sn arasında açılış süresi olan aynı özelliklere sahip hitli sitem mevcut, yeni site yaptırmamın sebebi anlaşılacağı gibi daha hızlı olması, mobil ve seo uyumlu olması
2- Tüm cihazlara uyumlu olması (mobile , desktop, tablet)
3- Kodlamada açık verilmemesi (sql injection, xss, brute force vb. basit açıkların olmaması)
Not: Hız ve güvenlik açısından wordpress site istemiyorum, ama hızlı wp site yaparım diyorsanız wordpress'de olabilir tabiki, işi bilen için tahmini 1 hafta 10 günlük iş, işi bilmeyenle zaten anlaşamayız boşuna zaman kaybı yaşamayalım ve uçuk kaçık fiyatlar teklif etmeyin lütfen