konuda ve özel mesajla bilgilerini aktaran, ileten herkese teşekkür ederim. havale eft masrafı almayan 3 bankadan daha hesap açtırdım enparayla yollarımı ayırıp bunları kullanacağım artık şu ana kadar bloke olmadı ama dediğiniz gibi riske atmaya gerek yok.
enparaya gelecek olursak insanı durduk yere tedirgin ediyorlar çağrı merkezini arıyorum bu durum hakkında bir gelişme olup olmadığını güvenlik biriminde görülen işlemin sonucunu soruyorum her aradığım farklı bir şey söyleyip geçiştiriyor bu hengameden kaçıp kurtulmak gerek.
Ziraat Katılım`da iyidir hocam aklınızda bulunsun. Ziraat Katılım, Kuveyt Türk, Cepteteb, YKB(Eski nuvolu olduğumdan eft/havale ücretsiz), Garanti One ve Enpara hepsini dağınık halde kullandığımdan şuana kadar herhangi bir sıkıntı olmadı ama önlem olarak tüm parayı tek bir bankada tutmak yerine dağınık halde bırakıyorum hesaplarda. Ticari olarak kullanmadığınız hesapların bile havadan sudan sebeplerle bloke edilme ihtimali var daha önce forumda bu durum başına gelen arkadaşlar oldu.