otzidemajour adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
4 verdim. biraz daha trendlere yakın olmalı renk ve tasarım seçimleri. aşağıya faydalı 2 link bırakıyorum. ellerinize sağlık.
https://venngage.com/blog/graphic-design-trends/
https://graphicmama.com/blog/graphic...n-trends-2018/

Çok teşekkürler hocam desteğiniz ve yorumunuz için

webisyo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hevesiniz kaçmasın, devam edin diye 3 verdim hocam.
Çok teşekkürler yorumunuz için

Sheeba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, çizimler size aitse bence daha iyi işlere imza atabilirsiniz. Konuya hâkim olanlar mutlaka yazacaktır zaten ama bana kalırsa öncelikle tipografi çalışmalısınız. Fontlara karar verirken daha çok özen göstermelisiniz. Fikir olarak hoşuma giden detaylar gördüm ancak uygulamaya dökerken biraz hatalı olmuşlar. Tipografinin dışında oran orantı, ölçekleme ve yerleşim gibi konulara da biraz bakın. Hatta bu alanda Literatür Yayınları'nın tasarım kitaplarına başvurabilirsiniz.

Daha modern işlere imza atmak bana kalırsa çok daha sonraki aşama. Öncelikle fontları ve oran-orantı mevzusunu iyice öğrenip bol bol deneme yapın. Bunları oturttuktan sonra renk kuramlarına bakın. Devamı bol bol pratik ve pinterest gibi platformlarda araştırma yapmaya kalıyor.
Tavsiyeleriniz gelişme yolumda çok iyi rehber oldular hocam. Teşekkürler yorum ve tavsiye için

tuzzluk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tasarım konusunda bilgili değilim ancak kullanıcı gözüyle baktığımda birşeylerin eksik olduğu belli oluyor. Adını koyamasam da göz yoran bir tasarım tarzı var. Muhtemelen renk ve oran konusuna daha fazla dikkat etmek lazım.
Tavsiye ve görüşünüz için teşekkür ederim hocam

aslantr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kendinizi geliştirmelisiniz
O yolda ilerliyoruz hocam, teşekkürler
caglarakcam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
seviyeyi bir tık yukarı çıkartırsanız daha güzel işler çıkacak gibi duruyor hocam o yüzden biraz daha geliştiin diye 3 verdim bende. birde bu ''adıyaman çiğköfte'' logosunda bişey dikkatimi çekti çiğköfte ile başak nasıl bir bağlantı kurdunuz çözemedim çiğ köfteci değil de ekmek fırını logosu gibi olmuş biraz
Yorumunuz için teşekkürler hocam. O logoda başağı firmanın sahibi kendisi istedi. Müşteri ne isterse onu yapıyorum