Katılmıyoruz size malesef. KESİNLİĞİ iddaa edip hayal satıp, eğitim verenler var, bide dediğiniz gibi dershane mantığı gibi eğitim verip kendi emeğinle kazanacaksın diye eğitim verenler var. Söyledikleriniz bu herifi temize çıkarmaz malesef. Nitelikli yalancıdır ve dolandırıcıdır. Videolarında bile yalan söylerken hal ve hareketlerinden kolayca anlayabilirsiniz. İnsanların bütün yolları deneyip sonuc çıkamaması durumunda bir ukala gibi onların beceriksizliğine yoruyor. Anlattığı eski yöntem eğitimleri türkçeye çevirip olduğu gibi size pazarlıyor. Üstelik bu eğitimlerinn ücretsizleri ve çok cüzi fiyatları dahi piyasada mevcut.
Dıııııııııııııt 3 kere yanlış yazdınız, blokelendiniz.
O dersaneye giden 1000 kişiden 999'u başarısız oluyorsa, o dersanede bir sorun var demektir, heleki o dersane 1000 kişiyi de başarılı yapıcam diye atıp tutuyorsa.
Burdaki konu da bu. Herifin eğitimlerini alıp da başarıyı yakalayanların sayısı %0.000001 falan.
Ama adamın eğitimi satarken anlattığı hepinizi başarılı yapacağız. Şöyle kazancaksınız, böyle olucak.
Senin bahsettiğin çalışma konusu farklı. Bu eğitimi almadan sağdan soldan çalışarak da dropshipping yapıp kral olabilirsin.
O başka bir konu.
Burdaki problem adamın vaad ettikleriyle gerçekleşenlerin hiç alakası olmaması.
Kısaca buna umut tacirliği diyoruz.
Saadet zincirinin bir benzeri.
Çiftlik bank gibi.
Lütfen elma ile armutu karıştırmayın.
Saygılar...
Bu tarz insanlar eğitim vs. satmaz, hayal satarlar sizlere. Siz o hayali satın alırsınız.
Sonrası hep aynıdır.
Bunlar yerine şans oyunu oynayın, emin olun daha yüksek şansınız olur.
Hocam Ekim Nazım'ın verdiği eğitimlerin hiç birisini izlemedim, kendisini de pek tanımam, sosyal medyadan bildiğim dışında, zamanında benimle bir etkinlikte fikir alışverişinde bulunmak için taslaklarını paylaşmıştı sadece oradan az çok bilgim var.
Dijital'de ortalama 1-2 yıl bizler gibi takılan birisi zaten bu kişilerin verdiği eğitimin içeriğini bilir, ücretsiz olarak ulaşabilir.
İşte bu yüzden bu eğitimcilerin hedef kitlesi bizler değiliz. Dijital'de bilgisiz olan, bilgiye nasıl ulaşacağını bilmeyen kişilerdir.
Dolayısı ile bu adamlar aslında bu bilgisi olmayan kişilere bizler gibi 1-2 yılda öğrenebilecekleri şeyleri 1-2 ayda öğretmeyi vadediyorlar.
Yani zaman satıyorlar. Bilgi değil.
Ayrıca hocam, dediğim gibi klavye başında karalamak en kolayıdır ve bu bizim ülkemizde ne yazık ki diğer ülkelere nazaran 2-3 kat daha fazladır.
Elon Musk zamanında kendisini eleştiren birisine ''Durma daha iyisini sen yap'' demişti.
O misal, eğer bu bilgilerin tamamına hakimseniz ve ücretsiz ise hocam, lütfen bunları derleyin ve paylaşın.
İnanın size en çok destek veren ben olurum.
Özet olarak: Eleştirdiğim konu şudur: ''Karanlığa küfredeceğine bir mum da sen yak.''