Onur89TR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle girişimciliğiniz için kutlarım. Ben 2011 yılından beri WP ile haşır neşirim. Tema yaparken nelere dikkat ediyorum bunlardan bahsedeyim. LazyLoad kullanıyorum son birkaç temamda. Bunun dışında ağırlıklı olarak jQuery kullanıyorum sayfa geçişlerinin hızlı olması ve sayfa değişmeden işlem yapılması için. Ve tabii ki SEO kurallarına elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum. Resimlere alt etiketi koyuyorum gibi. Owl Carousel slider kullanırım genelde. Temaları nasıl yaptığımdan bahsedeyim. Önce ana sayfa, kategori, single sayfalarını kodluyorum HTML olarak. Sonra ortak noktaları bunların neler? Header (üst kısım), footer (alt kısım). Bunları çıkarıyorum ve header.php, footer.php olarak kaydediyorum. index.html ve kategori.html'den geri kalanları da phpye çevirip WP sorgularını vb. yazıyorum. En son panel ve lisanslama işini de bitirip temayı tamamlıyorum. 1 aylık key ücretsiz, sınırsız key ücretli şeklinde satışa koydum. Tabii 1 aylık ve sınırsız key dışında 1 saat, 3 ay, 6 ay ve 1 yıllık keyler her site için farklı olarak temaya girilebilir halde. Size başarılar temennisiyle yazımı noktalayayım.
Hocam görüşleriniz ve değerli bilgileriniz için teşekkür ederim. Yazdıklarınızı not aldım. Kodlamış olduğunuz Anka temasını daha önce forumda görmüştüm. İsmi gibi kendisi de güzel. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.