Neden ikisi bir arada degil?
Muhendislik oku. Isletmeyi de aciktan oku.
Daha gencsin, evet kanin kayniyor ama Universiteyi oku, 25 yasina gelince ve mezun olunca cok daha farkli dusuneceksin.
Okurken de bos zamanlarda projelerine ve kendi online egitimine devam edebilirsin.
Hocam naptınız?

Erasmus planlarımda var. Müh + Açıktan İşletme okursam sanırım sıkıntı olacaktır ki çok zor bir hayat beni bekliyor olur.
Tüm bunları aynı anda zaman ayırmam imkansız; elbette bir yerden kısmalıyım... Ama ne demek istediğinizi çok iyi anlıyorum. Dediğim projeleri tutturmak için de şuan gece/gündüz üzerinde çalışıyorum. 2 sene üniversiteyi erteledim.
Kısaca hayatımın baharındayım hocam; bunu kaldıramayabilirim...

Nişantaşı Üniversitesi'nde NishNova adında bir birim var. Projeni belli tarihlerde birime sunuyorsun ve onay alırsa maddi manevi destek sağlıyorlar. Maker Atölyesi mevcut bir de, 3D yazıcılar vs var. Örneğin geçenlerde sunumu yapılan bir proje çok hoşuma gitti. Üniversitede okuyan bir engelli öğrenci için biyonik kol yapmışlar. Kol omuza takılan sensörler ile bilek ve parmakları hareket ettiriyor. Bu tip projelere veya teknolojiye katkı sağlayacak projelere üniversitenin desteği her zaman var. Zaten kampüsün adı NeoTech her yer otomatik sistemlerle dolu

Bahçeşehir'in robot üretim sınıfları kadar olmasa da Nişantaşı Üniversitesi de çok donanıma sahip.
Çok iyi hocam.
Elbette bir projenin destek gereken kısımları oluyor. Buffer tarzı uygulamada ise kod kısmını zaten ben hallediyorum. Buffer'in 100+ çalışanı var. Aylık 1.000.000$ üzerine kazançları olduğunu düşünüyorum. Sermaye ihtiyaçları yok; bir bina; masa ve bilgisayar. Tabi çalışanları için tüm olanaklar sağlanıyor. Facebook'un yaptığı gibi. Varmak istediğim nokta şu: Sermayesiz projeler üzerine gidiyorum. Bana gereken İşletme. Nasıl açılır? Ekonomi nasıl yönetilir? vb. İşin reklam vb. boyutunu geçiyorum.. Bu konuyu açmamın nedeni ise; nerede yanılıyorum?