LANCE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kaç kilosunuzda sizi işe almıyorlar ki ? Yanlış anlama bende kiloluyum ondan soruyorum.
225 kilodayım şuanda malesef. Daha fazlaydım fakat egzersiz ve yürüyüşlerle veriyorum yavaş yavaş. Spor olmadan bu kadar oluyor malesef spor bile ateş pahası benim için.

Emx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşim Allah yardımcın olsun umarım kısa sürede iş bulunur sana,egzersizlerine devam et sakın bıkkınlığa düşme herşeyin üstesinden gelinir.
Motivasyonunuz için çok teşekkür ederim hocam allah razı olsun sağolun. Hayırlısı neyse o olsun.

Tabut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bir arkadaşımda obezite hastası devlet hastanesinde ücretsiz tüp mide ameliyatı oldu çocuk şimdi 75 kiloya kadar düştü tığ gibi oldu devlet para almıyor diye biliyorum
Arkadaşınızı kutluyorum hocam. Allah yardımcısı olsun her daim. Çok uzun heyetten geçmem gerekiyor ücretsiz ameliyat olmam için. Şuanki kilom tüp mide ameliyatı için fazla. O yüzden yapmıyorlar, bir çok tedavi sürecini denedim 1 er yıl ara ile tam 3 yılım boşa gitti diyebilirim devlet hastanesi ile uğraşırken. Sırada sıra.

digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence yanlış yapıyorsun.
Şu halinle sana iş vermek de hata.
Sen kendi halini kabul etmişsin.
Sanki obezite tedavisi olmayan bir hastalıkmış gibi davranıyorsun.
Engelli gibi davranıyorsun.
Kilom 137 oldu. Diyet yapmaya çalışıyorum.
Seni çok iyi anlıyorum.
Ama böyle olmaz.
Acıya katlan. Kilo ver. Ben de aynı sorunu yaşıyorum.
Ama bahsettiğin şekilde çalışman da yaşaman da mümkün değil.
Sen işten güçten önce kilo vermenin hesabını yap değerli kardeşim.
Görüşünüze saygı duyuyorum, tabi ki de amansız bir hastalık gibi görmüyorum ama şuan bulunduğum duygular içerisinde çıkış kapısı arıyorum sadece. Kendimi iyicene daralttım içim daraldı anlayacağınız. Engelli gibi davranmamın nedeni dışarıdan bana engelli gibi bakmalarıdır. Keşke benim sorumluluğum altında olsaydı herşey o kadar da güçsüz insan değilim. Hesabını da kitabını da çok yaptım hocam inanın. Para olmadan hiç bir şey olmuyor. Spora dahi para veremiyorum durumumdan ötürü.