teşekkür ederim hocam blogger derslerine bakacam kayıt oldum 😊
Bu soruyu sana yakıştıramadım fatih sürekli farklılık arıyorsun ama bu olmaz dostum
reis wordpress hep bir sorun ya sıkıldım bu sefer bloggerde yeni bir şeyler düşünüyım 😊 açıkcası wordpress bana göre biraz nasıl diyeyim hani bir şey yaparsın burayı yamalarsın orayı yama yaparsın sonunda hangisi gerçek bilemezsin ya wordta öyle bir şey en basit bir şeyde abi eklenti kur diyolar 😂😂
herkes wordpress diyecektir lakin blogger diyorum.
yazı yazıp adsense kasılacaksa wp kötü bir tercih
bende onu düşüniyom yani zaten bir blog kazancı adsensedir. ayrıca adsense googlenin bloggerde googlenin alt yapısı yani düşündüğünde bunlar daha uyumlu olacaktır.
Söylediklerin doğru ama benim için Blogger'ı seçmemi sağlayacak bir sebep değil hiç biri

Söylediklerinin gelir/gider ile ilgili. Ziyaretçin varsa gelirin var, gelirin varsa yüksek kapasiteli hostingin de olmalı. Gelir kazandığın bir siteyi baltalamak isteyen illaki olur onun da önlemlerini alman lazım. Blogger da olsa aksilikler olur ama WordPress blog için muazzam bir CMS.
tamam ama şimdi gelir gider ile değil. mesela dün baktım siteye 200 tane kaçak hit gelmiş 😂 word siteme şimdi ben bunu engellesem bile nereye kadar büyük saldırılarda site zarar görüyor. ayrıca bloggerde site büyümeyecek diye bir şey yokki? yani büyük blogger sitesi hiç görmedim bu ayrı konu😂
WordPress derim ben. Bunca site boşa kullanıyor olamaz.
bilmem bende çok blogger kullanan gördüm. ve blogger açmayı düşünüyorum dedim bakayım herkes ne düşünüyor