Dostum olay düşmek değil. Sana düşmekle ilgili bir hikaye anlatırım küçük dilini yutarsın. Kimse sana dilenci muamelesi yapmıyor ama tek düşen siz değilsiniz. Gırtlağa kadar borca batan adamlar tanıyorum kimseye minnet etmiyor.
Ve forumda son zamanlarda epey borç iş isteme konusu vs. açıldı. Burası ticaret forumu. İşe talip olurken durumunuzu anlatın ama böyle konular açmayın. Kimse iş istiyorsunuz diye size laf etmiyor. Buna hazıra konmak ve duygu sömürüsü denir. İnsanlar buna kızıyor.
Ben nasıl tüm işimin arasında bir taraftan ilanlara sürekli göz atıyorsam siz de çabalayıp kendinize iş fırsatı sağlayacaksınız. Birisi çıkar bir yardım eder iki yardım eder üç yardım eder. Bu maddi değil iş konusunda da da olur ama sonra kimse yardım etmez. Bu eleştiriyi yıkıcı değil yapıcı olarak algıla.
Herkese bol şans.
Bu yorumu gidip diğer konudada yapmalısın madem tarafsızsın. Ayrıca benim borcumu, durumumu bilmeden bana çocukça gelip yok küçük dilini yutarsın gibi konuşmalar yapma lütfen. Herkes düşer, kalkar. Düşmez kalkmaz Bir ALLAH dır. Birgün doğruluruz. Elimiz ayağımız tutuyor şükür.