Seni unutmamak için şiirlere sığınıyorum şarkılara sığınıyorum ama zorlanmaya başladım. Aklım zayıflıyor.

Her geçen gün biraz daha unutmaya yaklaşıyorum

Seni unutmamak için bir duvarı tırnaklarımla kazırcasına çabalıyorum. Kalbim zayıflıyor

Seni unutmamak için balıkçının ağına takılmış bir balık gibi çırpınıyorum gücüm tükeniyor.

Senin yüzünü unutmamak için tüm hayal gücümü kullanmaya çalışıyorum ama oda zayıfladı galiba alabildiğine körsen

Senin sesini unutmamak için kulaklarımı yokluyorum artık çınlamıyor sesin.

Senin gülüşlerini unutmamak için çabalıyorum ama her şey daha bir sönük artık

Gidiyorsun benden yavaş yavaş.

Seni koparmaya çalıştılar benden ve beni senden

Bu kadar yaşanmışlıkların arkasından zorla sökmeye çalıştılar zorla unutturmak istiyorlar şimdi.

Direncim kalmadı artık dayanamayacağım ve seni yavaş yavaş unutacağım

Artık iliklerime kadar hissedemiyorum hislerim de zayıfladı.

Suyunu kaybetmiş demir gibi hamlaşıyorum. Küteliyorum taşa çalınmış bir bıçak gibi.

Ama ne çare seni korkuttular beni korkuttular önümüze çiğneyemeyecegimiz haklar koydular helallik koydular elimiz kolunuz bağlandı yapacak bir şeyimiz kalmadı.

Bu kadar olmayası bir sevda olurmuymus. Bu kadar durmayası insan dururmuymuş bir aşkın karşısında bu kadar dayanmayası yürek dayanır mıymış senin yokluğuna.

Offfff of. Kahırlarla doldurdular yüreğimizi sevgimizi kıskandıran. Şimdi öfke dolu içimiz. Ruhumuz boşlukta ne kadar dirensekte onların istediği gibi bir insan olmaya doğru savruluyoruz. Duygumuzu hissetmeyen aşkımızı yaşayamayan ruhunuzu okşamayan kör sağır dilsiz ruhsuz şiirlere küskün bir insan olmamızı.

Şimdi kalbimin üzerinde bir acı oturuyor. Canım sıkkın ruhum dargın içim bir hoş. Sen yoksun ya her şey boş.

Şimdi unutmamak için okunacak dualar öğreniyorum.

...SENİ UNUTMAMAK İÇİN UNTMAYI UNUTTUM...
ÇÜNKÜ BEN SENİ UNUTMAK İÇİN SEVMEDİM

11:51

Kaynak