Merhaba,
Sisteme biz dışarıdan müdahale etmiyoruz. Herhangi bir gecikmiş fatura da görünmüyor. Sorun hakkında detaylı olarak çalışıyoruz. Ancak, sunucusunu sildiğimizi düşünüyor. Neden biz bir müşterimizin verisini silelim? Bunu anlamış değilim. Sistem üzerinde kontrol sağladığımda ise "Etkinlik Günlüğü" kısmında herhangi bir otomatik işlem yaptığı da görünmüyor.
https://i.hizliresim.com/16VbYb.png
Bununla ilgili olarak otomasyon firmasıyla da iletişime geçildi.
R10'a girdiğimde ise özel mesaj gönderdiğini gördüm ve doğal olarak forum bizim destek sistemimiz olmadığı için buradan yazmasına gerek olmadığını ve destek talebi bulunduğu için ekibin ilgilendiğini söyledim. Meğer, söylememem gerekiyormuş. Beyefendi sanırım hizmet satın aldığında her yerden yazma hakkına sahip oluyor.
Kullanıcı destek talebinde iade istediğini belirtmiş ve muhasebe birimine de aktarım sağlandı. Ancak, madem forumda satış yaptığımız için forumdan yanıt vermemiz gerekiyor, sipariş verirken "ÖNEMLİ BİLGİLENDİRMELER" kısmında yazan "geri iade yoktur." ibaresine de uyması gerekli. Bu şekilde sizinle gereksiz tartışmalara girmenin bir anlamı yok. İadeniz kullandığınız gün sayısı düşülerek IBAN numaranızı iletmeniz durumunda yapılacaktır.
Saygılarımızla, iyi çalışmalar dileriz.
Kullanmadığım günler size kalsın başımın gözümün sadakası olsun özür dileyeceğinize pişkinlik yapıyorsunuz. Ben satarim silerim
iade yapmam diyorsunuz bunun
yasal dayanağı nedir onuda bilmiyorum.
Benden özür dileyeceğiniz yerde ukalalık yapıyorsunuz.
Seni üzerim.