Arkadaşlar bu herifi önceleride biliyordum ama bu son günlerde derinlemesine araştırmaya girdim. Facebookta instagramda sürekli videoları sponsorlu gönderileri falan cıkıyor. En son bundan 2 hafta önce bi arkadaşımın 2K'lık doları bitti gitti kül oldu. Aldığı eğitim setini, herifin söylediklerini harfiyen yerine getirmesine rağmen kazanç sağlayamadı ve önceden onu uyarmama rağmen yinede bu işi yaptı. Şimdi kafasını duvarlara vuruyor. Ekim nazım kaya'nın instagram hesabında eleştiri yaptığınız zaman genellikle sizi beceriksizlikle suçluyor ve etrafına topladığı yorumcu tayfalarla birlikte bunu yapıyor. Zengin olma hayali ile umut satıyor, insanları dolandırıyor. Google'da araştırdığınız zaman herifin ne mal olduğu açıkça ortada. Ama buna rağmen insanların bi şekilde güvenini kazanıyo. En çok üzüldüğüm noktalardan biride ilkay zaman gibi birinin bu herifin sürekli reklamını yapması. Suça ortak oluyo. İnsanlar ilkay'a güvenerek iş yapıyo. Siz siz olun bu herife dikkat edin. Ayrıca ŞU YAZIYI okumanızı tavsiye ederim. Yazan arkadaş herifi çok iyi tanımlamış.