beyler kanal kuruom 10 bin abonem var 2trilyon 10dklik video ahhaha
Dostum şuan bu forumda herşey özgürce yazılıyorya hani
bende şunu söylim serbest ve laik bir ülkeyiz ya hani
birazdan bi kanal kurucam R10 MESOBEDO diye
youtuber olucam ve senden reklam parası için 1000 dolar istiçem
sende verçeksin yada şöyle yapalım bana 10000000 dolar verirsen seni her gün yıkar yağlar yemeğini hazırlarım
karşı komşu 100tlye bakıcılık yapar
ben 100000dolara NEDE OLSA SERBEST piyasa dimi?
yada dur dur bmw 320i 100bin tl dimi?
bende 1trilyon İŞİNE GELİRSE gardaşşş
nasıl beğendin mi?

Arkadaşlar son zamanlarda bazı projelerimiz için youtuber arkadaşlarla iletişime geçtik ve bunu gülerek kahkaha atarak yazmak istiyorum

Bu youtuber'ler kendilerini ne sanıyor?
Farkındamısınız genelde asosyel psikolojisi bozuklar youtuber olmaya başladı (sözüm meclisten dışarı)
Abonesi 100Bin , 150Bin istediği 10 dakikalık video için fiyat 1000 DOLAR
evet TL'de değil DOLAR

kısa ve öz vergide kesmiyorlar, en düşük fiyat
50Bin Abone 250 DOLAR
ha bu arada izlenme oranları 10 15 bin ha böyle milyon felan değil
(arkadaşlar siz boşuna yırtınıyosunuz açın bi kanal vergide vermiyosunuz oh mis)
Sonra bana kimse çıkıpta
ÜLKEMİN GELECEĞİNDEN BAHSETMESİN HERŞEY AÇIK VE NET Bİ 5 SENEYE KALMAZ TEKRAR #REZ ALIN GÖRÜŞÜRÜZ 
WELCOME TO AFRİKA FAKİRLİĞİ
çünkü hiç bir halt becermeyenler eline mikrofonu alıp 10-12 yaşındakiler sayesinde parayı kırıp rahata alışmışlar selametle.
Peki ya siz youtuber olmak istermisiniz?
reis savunduğun adamlara zıplıyayım ya

gel bana 1000dolar ver ben sana bak #rez al 100binlik sayfa kasıp vermessem
banlattır beni.
bak 1000dolara ben sana her türlü
HİZMETİ YAPARIM ANLADIN
ama 10bin anca izlencen oke?

öyle 500bin izlenenlere lafımız meclisten dışarı
beyler kanal kuruom 10 bin abonem var 2trilyon 10dklik video ahhaha
Dostum bak şimdi reis, hemen #rez al dinle önemli yazdıklarım
Moruk, bitiyorum bu youtuber triplere baba ya eyvallahta siz kimsiniz, asosyal pislikler sizi he dolar mı istiyorsunuz bir de, bak şimdi sinirlendim of sizde açın youtube bak rez al açın youtube 1m kazanın aga bu ne ya hak yiyor bu bebeler küçük veledler izliyor ya hahahha beyler bunlara zıplayayım ben
Güzel kardeşim, birilerine hitap etmeye başladığın zaman reklamın ne denli önemli olduğunu fark edeceksin.
Bazen 200 bin takipçisi olan insana verdiğin 500 tl para sana 0 geri dönüş yaptırırken, 3-5 bin takipçisi olan insana 2-3bin tl verip 10 binlik geri dönüş alabiliyorsun. Sen hitap ettiğin kesime ne kadar hakim ve etkiliysen 1000 dolar değil 1000lerce dolar fiyat çekebilirsin. Ve kimse, özellikle de senin gibiler bunları eleştirme hakkına sahip değilsinizdir.
Teklifiniz yüksek geldi, teşekkürler dersin, reddedersin. Çekilir gidersin.
Forum da daha önce hiç böyle bir konuşma dili duymadım, yukarıda seni örneklerken içim daraldı.
Kimseye üstten bakmamayı öğren. Fiyat almışsın, yüksek gelmiş. Yüksek gelince de burada fiyat aldığın kişilere üstten bakıp siz kimsiniz asosyaller topluluğu vb. gibi kelimeler kullanmışsın.
Mesela ben şimdi senin profiline not düştüm. Ortak bir çalışma yapmayacağım kişilerin arasına ekledim.
Seni takip de edeceğim. Düzeldiğin zaman o notu kaldıracağım.
Umarım dediklerimden alınmaz tam tersi önce bakış açılarını değiştirir daha sonra hedeflediğin başarılara en kısa zamanda ulaşırsın.