Arkadaşlar merhaba, geçen günde buna benzer bir konu açmıştım ancak içeriği biraz daha detaylandırıp ve farklılaştırarak yine benzer bir talepte bulunmak ıstıyorum sızlerden.
Yeni bir proje var kafamda. Proje genel olarak lise öğrencilerine, sınav dönemine hazırlıkta yardımcı,sınav tercihlerinde rehberlik eden ve daha önce bu işlemleri yapmış insanların tecrübelerinin olduğu bir web sayfası olusturmak ıstıyorum. Bunu sosyal medya hesaplarıyla desteklemek istiyorum. Asıl amacım gelirin dışında gerçekten bu işi yayabilmek ve insanların kafasında bu tür konularda biraz daha net ortamlar yaratmak çünkü maalesef ki ülkemizde liseden üniversiteye geçecek olan öğrencinin bazen gerçekten profesyonel olarak alması gereken desteği alamadıgını görüyoruz(hatta bazen değil genellikle bile diyebiliriz.) O yüzden bu süreci yaşamış kişilerin tecrübeleriyle onları buluşturmak biraz daha yardımcı olur diye düşünüyorum.(ek olarak sitede aktifliği korumak için bazı zamanlarda güncel haberler,ders çalışma yöntemler gibi şeylerde paylaşacağım.)
Bu projede bir isim sorunum var. Direk bu şekilde tercihyap vs tarzı iş ile ilgilimi isimlerlemi yola çıkmalıyım? yoksa biraz daha genel içerikli kelimelerle mi ? ve varsa önerilerinizi almaktan memnuniyet duyarım çünkü gerçekten aklıma hiç bir şey gelmedi.
Konuya eklemem gerektiğini düşündüm. Bende bir öğrenciyim ve bu fikri bir gelir elde etmekten çok o sosyalliği ve yardımı kurma açısından gerçekleştirmeyi düşünüyorum.O yüzden şu fiyata şunu satayım gibi tekliflerle gelmezseniz çok mutlu olurum. Domaini regleyip host işini çözecek kadar bir bütçem var.