Valla ben genel olarak konuşuyorum sözüm meclisten dışarı falan da değil. Youtube ile uğraşan çok fazla BOMBOŞ insan var. Donanımlı ya da bir amaç için yapanlara sözüm yok eyvallah derim, biz de beğeniyoruz çeşitli videolarını vs. ama artık bu YouTube olayına gerçekten bir el atılması gerek, çöplük oldu her yer. Saçma sapan videolar, hiç bir halta yaramaz -arkadaşın dediği gibi, boş, beleş- ergenler sürüsü ve gerçekten bilgi vermeye çalışanların önüne sırf abonesi ve 10-15 yaş kitlesi fazla diye yükselen, hak etmediği şekilde paralar kazanan ve vergilendirmesini %95 oranda yapmayan afedersiniz aptalca bir kitle yetişiyor ve şu anda da var... Çok acıyorum ben. Çoğundan nefret dahi ediyorum şaklabanlık yapıyorlar diye ama ne yaparsın ortamlar gerçekten çok kötü, sonumuz hayır olsun.
Not: Kedi ciğer muhabbeti yapmayalım bu yorumdan dolayı, bildiğiniz en iyi youtuberdan çok daha iyi gelire ve bilgi birikimine sahibim genel anlamda. Sadece düşüncemi bir mecrada belirtmek istedim o da r10 oldu.