ztk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sana şöyle söyleyeyim.
Html, css, bootstrap, jquery, php, mysql, Bunların hepsini iyi bilirsen ya kendi projelerini yapıp güzel reklam bütçeleriyle ve iyi bir pazarlamayla satarsın bi şekilde ya da adam gibi bir iş asla alamazsın. Öyle yüksek hayallere falan da kapılma. Çünkü bunları çok iyi bilen bir adamı sadece bu r10'da 250 tane bulursun. Çok çok iyi bilirsen ancak birkaç güzel iş alabilirsin.

Bunların yanında redis, elasticsearch, git, varnish, memcache vs. gibi teknolojileri de öğrenmen lazım. Tasarım desenleri hakkında fikir sahibi olmalı, frameworkleri yalayıp yutmalı, bunların yanında linux'ı iyi kullanabilmeli ve en az yanında orta seviye bildiğin iki programlama dili daha eklemelisin.

Anlayacağın yolun başındasın. Çok çalış. Kendi projelerini de geliştir. İş de al, kazık da ye ki nasıl kazır yenir öğren. Sürekli öğren. Ama ben artık öğrendim dediğin anda senin işin biter. Benden söylemesi.

hocam öncelikle zaman ayırıp cevap yazdınız gercekten zahmet ettiniz bundan dolayı cok cok teşekkürler

hocam zaten suan öyle bir şeyim yok bundan bir sene sonra anca iş alabilirm yani çok çalışmak gerektiğini biliyorum
ufaktan ücretsiz scriptler yapıp hem insanlara yararım dokunmak hemde kendimi geliştirmek bir senenin sonunda gelişmiş olucağıma inanıyorum en azından iş alma konusunda iş alabilcek düzeye geleceğimi düşünüyorum

çok çalışmak gerektiğinin farkındayım inanki haftanın 5 günü kod öğreniyorum son 2 aydır bir emek var bostrap php de ücretli yada ücretsiz tavsiyeniz varsa söylerseniz sevinirim tekrardan değerli, yorumunuz için çok teşekkür eder saygılarımı sunarım.