hic tavsiye etmiyorum numaran bir sure sonra ayni olmasa da ilerliyor
Bende olucağım ama merak ettiğim bi konu var, Diyelim göz yapım uygun ve ameliyatı oldum. yaş 27 olduğu için gözün gelişimi durmuşmudur bilemiyorum ama onunda onayını aldım. Lazerden sonra tekrar bu noktaya gelirse 2.ci bi ameliyat şansım olucak mı , Bu riski alıp ameliyat olmayı düşünüyorum, Ama konuda nerdeyse 10 yıl önce bu ameliyatı olup 15 saat pc başında durupda gözleri bozulmayan arkadaşlar'da var tam olarak emin olamadım.
olduktan sonra kornea kalinligin pakimetri ile olculur tekrar ameliyat olabilirsin kornean yeterli ise
Bende olucağım ama merak ettiğim bi konu var, Diyelim göz yapım uygun ve ameliyatı oldum. yaş 27 olduğu için gözün gelişimi durmuşmudur bilemiyorum ama onunda onayını aldım. Lazerden sonra tekrar bu noktaya gelirse 2.ci bi ameliyat şansım olucak mı , Bu riski alıp ameliyat olmayı düşünüyorum, Ama konuda nerdeyse 10 yıl önce bu ameliyatı olup 15 saat pc başında durupda gözleri bozulmayan arkadaşlar'da var tam olarak emin olamadım.
goz bozukluğunun pc ile alakasi yok pc goz yorgunlugu yapar sadece kalitsal goz bozuklugu
No Touch lazerde ileriki yaşlarda tekrar olabilecek ameliyatlara engeli yok sanırım.
no touch laser uydurma ki laser olduktan sonra engel yok diye bir durum da yok kornean inceliyor sonucta tekrar ameliyat olman icin yeniden olculup yeterli bulunmasi lazim ki cogu goz ikinci ameliyati kabul etmez
peki bu pc ye tele felan bakmak numaraları arttiriyormu peki
alakasi yok