Hipek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
o niye rencide olacakmış konuşmaları eklesen, sen olursun.

Elim dolu olabilir, kazancım o an iyi olabilir, biri bana gelse bende çok uçuk fiyat söylerim. diğer işleri ertelemem geciktirmem için bi neden gerekli. Eğer sen kabul edersen seninkini yapar aldığım uçuk rakamıma bakarım, kabul etmezsen zaten elimde iş vardır onu yaparım. ne alaka pahalı verdi diye rencide olsun falan?
elin dolu olabilir 150tl yapılacak işe 15bin demek hangi akıl hangi mantık hangi vijdana sığar burda bu düşünceyi bırakın bu işi nette araştırsa zaten basit işlemler olduğunu anlardı kalkıp 15k fiyat verilmez zaten bu zihniyette bir çok kişi tanıyorum AMA ONLARDA PHP p sinden anlamaz kişilerden oluşan tayfalar biz bu gün yapmıyoruz bu işi neyse BEN komedi bölümü ekledim TARTIŞMAYA Girecek konu sapmasın. YORUMUNUZU DEGERLENDİRDİM aynı düşünceye sahipsiniz

ystr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeş sen "Türkiye Rekabet Kurumu" falan mı sanıyorsun kendini ?

Bir ürün alırken, ilk gördüğünü alacak kadar aptal mısın yoksa?
Araştırırsın değil mi, uygununu bulmak için.
Bir websitesinde 100 liradır, ötekinde 10 lira. Adam dilerse aynı ürünü 1.000.000'dan koyar.
Sen gidip 1.000.000 luk ürünü alacak kadar aptalsan, satıcının günahı ne?

Burda farklı mantık nedir, senin bu saçma konuyu açmana sebep olan anlamadım.

Adam belki öyle bir yazılımcı ki saatte 10.000 kazanıyor. 2 saatlik işi de 15.000 olarak fiyatlandırdı.
İster yaptır, ister yaptırma.

Allah'ım o kadar saçma ki şu konu, ağlıcam şimdi.

Örnek:
Arabamı satıcam, piyasa fiyatı 80.000 lira. Ben bunu 2.000.000 fiyata koyamaz mıyım sahibinden.com' a ?
Ya da senin kafanda bakınca, ben o fiyata koyduğum için sahibinden benim ilanımı yasaklar mı ? Hatta hapse atsın beni
Şimdi bu araba bu fiyatla satılırsa, ben mi olucam suçlusu ?
KONUYU İYİ OKUSAN ANLARSIN yazılım kodlamayacak ufak defek işlemler yapacak kod yazack hadi diyelim komple tema kodlayacak bunun degeri cizim dahil 4 6k arası yani 15k bana ne kodluyor? alay eder gibi BU NASIL özgürlüktür.