Merhaba hocam. Bazen 200tl ye bir ürün alacak oluyorum. İşin içine kargo parası felan girince bazen 50 kuruş yüzünden alamıyorum. Daha önce ben bu tarz bir istekte bulunduğumu hatırlamıyorum. Yalnız bu tarz durumda kalan hocalarıma da yardım etmek gerektiğini düşünmekteyim.

Bazen ATM uzakta felan olur, bazen o ürünün indirimi kalkar ertesi gün o fiyattan alamaz veya hosting, alanadını gibi bizim ve sitelerimiz için hayati önem taşıyan hizmetleri de bazen bu tarz küçük miktarlar yüzünden sitemin 1-2 günlüğüne kapalı kalmıştı.

Ben buradan para istenilsin görüşünü savunmuyorum ama bazen KDV veya Kargo parası gibi ekstra maaliyetler yüzünden 50 kuruş gibi küçük miktarı kalan kişiye de yardım edilmesini düşünüyorum. 50 kuruş veya bu tarz miktarlar kimseyi zengin veya fakir etmez yalnız karşı tarafa o an için inanılmaz yardımı bulunur. Zaten zor durumda olmasa kimse bu miktarları istemez.

Tabiki bu durumu süreklilik haline getirenler veya yüksek miktarlarda para dilenenlerin kesinlikle ceza alması gerektiğini düşünmekteyim.