Faturamı otomatik ödemeye almıştım ve bir sorundan ötürü ödeme atlandığı için, henüz 2. fatura tarihi bile gelmeden internetimi yavaşlattıklarını gördüm ve TTNET'i aradım. Sıkıntıyı sordum ve faturamı ödemem gerektiğini söylediler. Peki dedim ve anında ödedim. Peki sonra ne mi oldu? 30 TL AÇMA/KAPAMA ÜCRETİ kestiklerini gördüm ve yeni faturama bunu yansıtmışlar. Arayıp ne oluyoruz böyle diye sordum. Yeni dönemle birlikte bu uygulamaya geçtiklerini söylediler. Neymiş efendim; tek faturayı dahi ödemezsek kesiyorlarmış, bu sayede de insanların bir sürü faturayı gözden kaçırmasını ya da yük binmesini engelliyorlarmış. Yani bizim için güzel bir şeymiş

Yahu tamam madem bizim için güzel bir şey yapmak istiyorsun; o halde faturamı ödemedim mi, internetimi yavaşlatarak beni uyar ya da farkına varmamı sağla. Ne diye 30 TL ekliyorsun arkadaşım yeni faturaya! Ben bunu ödemek zorunda mıyım ayıp değil mi abi? Soygun değil mi bu? Hani yanlış anlaşılmasın, eğer sorumluluklarımızı yerine getirmiyorsak bu tarz şeyler yapılabilir ama hani bu şekilde değil. Elektrik ya da su olur mesela, kesmeye gelirler. Epey bir şey yaparlar falan ve belli bir ücret açma/kapama eklerler. Bir şey diyemem ona ama sen sadece TEK TIKLA zaten o ''çabucak'' kapattığın interneti geri açıyorsun. Ne diye bir de üstüne bana 30 TL kitliyorsun. Parmağın mı yoruldu yani o aboneliği kısıtlarken? Hayatımda gördüğüm en saçma şey. Digiturk bile bunu yapmıyor, en az 3 fatura bekleyip hatta kesme olacaksa bir sürü mesaj ve aramayla uyarıp 4. de falan yapıyorlarmış sanırım. Ama siz daha tek faturada bunu yapıyorsunuz. Kesinlikle binlerce mağdur vardır bu şekilde ve muhteşem bir soygun söz konusu. Nereye şikayet edebilirim diye sordum telefondaki hanımefendiye; dilerseniz imza toplayıp, eski sisteme geçilmesi için çalışma yürütebilirsiniz topluluk olarak falan dedi. Cidden anlam veremiyorum ya, sizce normal mi bu durum? Yazık ki ne yazık.