Wtapostar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya iftira atmakla ne alakası var onu anlayamadım. Yani şurda seviyelice tartışamayacaksak ne işimiz var?
Herkes kendini çok üst seviye bilgili felan sanıyor sanırım. Ben güzelce yaşadıgım olayı anlattım, anlatmaz olaydım cahil de olduk, iftira atan da olduk

Ben sordgunuz icin yazayım yinede, ancak gördüğüm kadarıyla r10 kitlesi insanlara saygısını kaybetmis, bu yüzden cevap vermeyecegim. İyi forumlar.
Dsmart komşumun ve 2 üst katımızda,
Türk telekom benim ve yan odada.
Wifi ile bağlanıyorum 2 ağ'a da.
İftira : Bir kimseye veya bir kuruma gerçek olmayan, olumsuz bir durumu, bir suçu, amaçlı olarak, bilerek yükleme, kara çalma.
Durumu bilmeden, sorunun kaynağına kesin emin olmadan bu işlevi yaptığında iftira oluyor.

Saygı nasıl birşeydir biliyor musun ? Karşındakine gösterirsen sende görürsün. Yok ben göstermicem, sen bana göstermek zorundasın dersen, orda dur demek zorunda kalırım.
Şimdi komşunun internetini kullanarak 16 ping alıyorsan evine internet bağlatıp neden fazla para veriyorsun ki ? Bence tasarruf edebilirdin.

Neyse konumuza gelelim,
Wifi ile bağlantı, laptop çekim gücünden tut, evin duvarlarından tut, modemin anten sinyallerine kadar, bir sürü nedeni olabilir.
Şöyle söyleyebilirim evinde bağlanan diğer cihazlarında virüs tarzı birşey olsa bile pingini bile etkiler. Bağlanan cihaz sayısına göre bile değişir.
O yüzden bütün nedenleri eleyip, tek tek denemen lazım. Yukardaki komşunun paketini bilmen lazım, modemin modelini bilmen lazım ki. Sendeki ping sorununu çözebilesin.