Şöyle açıklayım. Dsmart internetini kullanarak sabit 16 ping alırken, türktelekomun 50mbps hızdaki vdsl paketini kullanırken 114 sabit ping alıyorum. ?
Şimdi hala türktelekomu savunmaya devam edecekmisiniz?

güldürüyorsunuz.
Ancak maalesef sizin seviyenize inip insanlara hakaret etmeyeceğim.
Yukarda yazmışssınız ya "Türktelekom bu konuda bişey yapamaz, başka hiçbir firma da yapamaz" diye.
Bende diyorum ki; D-Smart yapmış nasıl yapmış, açıklarmısınız diyorum.
Siz burda bilgi yetersizliğinizden veya lafınızın arkasında duramadığınızdan bana cahil demeye çalışıyorsunuz.
Önce kendinizi yargılayın, sonra diğer insanları yargılarsınız.
Hocam benim bilgim yeterli bu yüzden iftira atmak yerine benle tartışın lütfen.
Sorularıma cevap verirsen senin suçun mu, telekomun suçu mu açıklarım sana.
Evinde 2 tane internet mi var ? Dsmart ve Telekom dedin çünkü
2 tane internet varsa 2 tane telefon hattın mı var, yoksa Dsmart nerden bağlanıyor, Telekom nerden bağlanıyor?
Bu bilgileri verirsen sana açıklamasını yaparım.
ve ufak bir dipnot : DSMART firması internet altyapısı olarak
Türk Telekomun altyapısını kullanıyor. Kendisi altyapı çekmiyor çoğunlukla.
peki bu kesintinin yeni yeni olması ve telefonla konuştuktan sonra 15 dakikada bir olan şeyin 5 dakikada olması da tesadüf mü ? yıllardır aynı interneti kullanıp aynı oyunu yaşıyorum. Adamlar güncelledik düzelttik diyorlar yine aynı oluyor telefonla konuşurken adamlarla ping normal bi kapatıyorum hoooooooop 500 600 10 bin oluyor ara sıra ping görüyorum. Bunların hepsi tesadüf olmamalı bence hocam hergün aynı saatlerde. Bu oyunu oynayan tek kişi ben değilim arkadaşlarımla beraber giriyoruz onlar akıcı oynarken ben küfür yiyorum insanlardan.
Hocam oyuna telefondan mı bağlanıyorsun, bilgisayardan mı ?
Wifi ile mi bağlanıyorsun , Kablo ile mi ?
ve oyun ismini de belirtebilirsen sevinirim.