ystr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ping süresi, bilgisayarınız ile karşıdaki sunucu arasında bir veri paketinin iletilmesi esnasında geçen süredir.
Türktelekomun verdiği veri alışveriş hızında sorun yoksa, ping süresi oyunla ilgilidir. Türktelekom bu konuda birşey yapamaz, başka hiçbir firma da yapamaz.

Kolay anlaman için: Evine en yakında market 1 KM uzaklıkta diyelim, sen otobüsle gidiyorsun oraya. Ama otobüs oraya geç vardığı için şikayet ediyorsun, çünkü yol uzun diyorsun. Yolun uzun olması yüzünden otobüsü suçluyorsun. Otobüsten yolu kısaltmasını istiyorsun. Onun yerine market sahibi evinin yakınına yeni bir market açması lazım. Otobüs mesafeyi kısaltamaz, sadece hızlı gidebilir.

- Sen : Sen
- Otobüs : Türktelekom
- Market : Oyun
- Market Sahibi : Oyun sahibi zengin adam
ystr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben birşeyi savunmuyorum.
Ping nedir, ne demektir. Bunu anlatıyorum.
Bant genişliğinde, hızında bir sürü şeyde sorun olabilir.
Ama hiçbir firma sana PİNG süreni garanti edemez. Çünkü GOOGLE sunucusuna pingin 10 ms çıkarken, R10.net'e 20 ms çıkar.
Her sunucuya farklı değer alırsın, internet sağlayıcın bunun neyini garanti edecek?

Otur önce biraz internet terimlerini oku, öğren. Ping nedir, bant genişliği nedir, hız nedir.
Cahil cahil yorum yazmak yerine.
Yazmıcam cevap ayrıca, bıktım cahillerden.
güldürüyorsunuz.
Ancak maalesef sizin seviyenize inip insanlara hakaret etmeyeceğim.
Yukarda yazmışssınız ya "Türktelekom bu konuda bişey yapamaz, başka hiçbir firma da yapamaz" diye.
Bende diyorum ki; D-Smart yapmış nasıl yapmış, açıklarmısınız diyorum.
Siz burda bilgi yetersizliğinizden veya lafınızın arkasında duramadığınızdan bana cahil demeye çalışıyorsunuz.
Önce kendinizi yargılayın, sonra diğer insanları yargılarsınız.