Morningstar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışma ve oturma iznini okula giderken alamazsınız. 6 yıl orada yaşadım istediğinizi sorabilirsiniz. İş için gidip birinin size sponsor olması gerekiyor.
Burada ki bilgisayar firmalarına kıyasla, ne kadar maaş veriyorlar ? (€ ₺ cinsinden değil de direk miktar olarak.)
Bir de, Google Adsense'i orada kolayca ödeme alabiliyor muyuz ? vergi vs. nasıl işliyor ?

EgemenPolat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim konum açılmış

Malta = Dil Okulu(okula aslında gerek yok dili sokakta öğrenirsiniz ), Uluslar arası arkadaş(neredeyse tüm dünya toplumları ), Kumar, Alkol, Parti, Sohbet(çay, kahve arası sohbeti değil), S*x'tir

Başka bir beklentiniz varsa gitmenizi önermem.

Maltayı bir ülke gibi düşünmeyin, neredeyse İstanbulun bir ilçesi gibidir, yerli halk nasıl yaşıyor bilmiyorum çok fazla aralarına karışmadım ama bizler için sadece eğlence için yapılmış bir ada gibi düşünebilirsiniz.

Çalışma izni vereceklerini sanmıyorum, öyle çalışabileceğiniz yerler pek yok, yukarıda bahsettiğim alanlarda çalışabilirsiniz, o alanlarda sizi işe almaları için çok önemli bir neden gerekiyor.

Eğer 180 günden fazla dil okuluna gelirseniz(akademik yıl gibi) D tipi vize vereceklerdir, D tipi vize ile giderseniz oturuma dönüştürebilirsiniz.

Özellikle dil okulunda çalışan bazı kişiler kalacak yer + bazı ayrıcalıklar için çalışırlar.

Evli, nişanlı veya sevgilisi kişilere önermiyorum, eğlenemezsiniz.
Henüz yaşım genç, bu sebepten gidip gerekirse orada yaşamak istiyorum. Eğer bir firmanın bana sponsor olması gerekiyorsa onuda halledebilirim. Bu Google ödemeleri konusunda sizin fikriniz var mıdır ? İnternet hızı mesela, vergiler vs. nasıl işliyor ?