Stores'ten bu konuda manikür pedikür mü öğrendin
http://s8.picofile.com/file/8348826426/man.png edepsiz adam seni, kimin zekası ne kadar konuyu okuyanlar görüyor endişe etme, seninle polemiğe girecek seviyede değilim çok şükür google'a yazsan çıkacak şeyleri anlatıyorsun 200 tl yazıyorsun hadi o adam kapsamlı bi eğitim sunmuş sen ne sunuyorsun ondan aldığının bir parçası karaköke kadar indirdiniz olayı dediğim gibi pinterest linki 10 tl konuları görcez yakında forumun kalitesini düşürmeyin senin gibiler yüzünden girmeyi istemiyor insanlar eminim sana inananlarda olacaktır, buda sana son cevaptı.
Bak canım arkadaşım. Storesden eğitim aldım, beachturkten eğitim aldım. Kendilerine saygım da sonsuz ama benim kategori bulma olayım 2sinden de farklı ve daha gelişmiş. Ezbere konuşmak sana tamamen hata yaptırır. İstersen satın al aynıysa ben sana paranı 5 dakika içerisinde iade edeyim.
1 adet satış yapıldı. Kendisi de az çok gözlemlerini buraya yazar birazdan. Ek olarak pinterest ile uğraşan adminler varsa onlardan birine sistemi gösterebilirim.