Konu kapanabilir,
Hocam 2 TL’nin suistimalini yapıyorum. Evet gelir kapısı haline getirmeye çalışıyorum ben bu işi.(!)
Belki eskiden olsaydı çok daha yrdımcı oluyordu geliştici ama artık 4-1 bile zor veriyor. Eskiden uygulama 7 dolardı ve 3 alana 1 bedava idi. Yani bugün 1 tane alan iki yıl önce 4 tane alabiliyordu. Ben de uzun süreden beri ilk defa yeniden alacağımdan hem yükümü hafifletmek hem de benimle aynı endişeleri paylaşanlara yardımcı olabilmek için böyle bir konu açma gafletinde bulundum. Daha da böyle şeylerle ilgilenmem zaten yorulmama değmiyor.

Yapımcının konuyu görmesi mevzusuna gelirsek evet bence de etik değil. Ancak forum halkı olarak bunun etikliği hakkında tartışmalar yapmaktan bence çok uzaktayız. Çünkü lisanslı kullanan 1 kişi tanıyorsam, 3 kişi de nulled kullanıyor hocam. Hatta “hocam beni listeden çıkarın ben nulled buldum.” diyen bile çıktı. Bir de böyle düşünün.

Haklısınız, yanlış anlaşılmaya meyil verebilir. Elbette ki beni tanımadığınız için aklınızdan her şey geçiyor olabilir, ben sadece yardımcı olmak istemiştim. Sanırım 2 kişi istedi onlara ulaştırmak benim için yeterli olur.

CeoAli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eklenti yapımcısı Muhammad Atef zaten hediye lisanslarda istediğiniz zaman domain değiştirebileceginizi söylüyor kaldı ki 7+3 bugun ki kurla 78tl ye denk geliyor, ek olarak pazarlık yapıp daha ucuza alabilirsiniz yani %100 alırsınız kesin yani.
Konunuz bu sebeplerden dolayı kapatılmış olabilir mi? @kaanyavuz; aldığınız fiyat yerine daha pahalıya satabileceğinizi düşünmüş olabilir mi acaba r10 yönetimi? güzel bir şey düşünüyor olabilirsiniz ama bu tür insiyatifler tanımaz r10 suistimale karşı codecanyon reklama boşuna mı tonla para harcıyor bu şekilde alım konusu açıyorsunuz, yani r10'u suçlamayın boş yere...

7+3 sadece alım gücü zayıf para birimi değersiz ülkelere yapımcının sunduğu bi güzelliktir arkadaşlar eklenti 20 olsa biz böyle şeyler için pazarlık yaparmıydık böyle düşünün, bu şekilde yayıpta envato ve yayıncısını zor durumda bırakmayın, yapımcı forumlarda böyle konuları görse 100+1 bile bir daha kimseye vermez birşey konuyu tekrar report ediyorum.