Selamlar arkadaşlar,
Herkesin yatırım yapma mantığı farklı. 2014'te aldığım karı neden buna yatırmıyorum düşüncesi senin aklına geliyor da benim gelmedi mi?

Ama yatırım mantığımız farklı. Ben burada kendi yatırım prensiplerimi konuşacak değilim. Sıfırdan bir işe başlıyorum sıfır bütçe ile ve bunu sıfırdan finanse etmek istiyorum... Dediğim gibi profesyonel işim bu değil ve para yatırmayacağım. Bu konuda başka bir argümana gerek görmüyorum.
Raporun işe yarayacağının garantisi ne demek? Bir rapor okuyan kişinin fikrine ve yorumlamasına göre farklı şekillerde kullanılabilir. Ben sonuç değil rapor vereceğim. Emin olun kendi işimde ileri düzeyde analizler yapıyorum ve her raporu okuyana göre sonuç değiştiği için belirli standartları uyguluyoruz. Uzun lafın kısası, raporum işe yarayacak ve yarayacağı iş size piyasada olan balina hareketleri hakkında genel anlamda bilgi vermek... Hiçbir zaman şu coini alın diyen bir algoritma yazmayacağım, yazarsam kendime yazarım zaten satışı da yasak öyle bir şeyin biraz kanun biliyorsanız.
İlk başta kimsenin almak istemeyeceği fikrine içtenlikle katıldım. Çok güzel ve yapıcı bir yorum, bu yüzden ilk raporu 3 hafta sonra ücretsiz yayınlamaya karar verdim
Böyle güzel yorumlar benim de kendimi geliştirmeme imkan sağlıyor teşekkürler..