Niche site satışları oldukça revaçta. Bir çok kişi ise Niche sektörüne girme planı yapıyor fakat yanlış seçimler ya da yıllanmış sektörler bir çok kişinin emek verip bir zaman sonra boşa emek verdiğini düşünmesine sebep oluyor. Haliyle Niche projesine girenlerin %90'ı başarı elde edemiyor. Hazır site alanlar da bunlara dahil. Kendim yıllardır Türkçe Niche sitelerle ilgilendim. Son 1 yıldır ise ingilizce Niche sitelerle ilgilenmekteyim. 4 Yıldır Adsense üzerinden kazanç elde ediyorum. İhya etmedi fakat 84 Bin liralık gelir elde ettim. Bu belirttiğim rakamın sadece yarısı ingilizce sitelerden sağlanmış gelir diyebilirim. Konuyu açma sebebim ise Niche sektöre girmeyi planlayan kişilere elimdeki Niche kelimelerden dağıtacak olmam. Karşılığında istediğim ödeme 20 TL'dir. Verdiğim kelimelerle açacağınız sitelere gerekli düzeyde içerik atmanız halinde zamanla kazandırmama ihtimali yok diyebilirim.

Kısıtlı sayıda toplam 100 Adet civarı Niche kelimem mevcuttur iş yapacak. Birden fazla kelime satın alabilirsiniz. Lütfen konu dışı gereksiz mesajlar atmayınız. İstenen ücret zaten günümüz şartlarında cüzi bir rakamdır. Herkese bol kazançlar.

İngilizce Niche Kelime Önerisi = 20 TL

Vereceğim niche kelimeler, metin içerikli oluşturacağınız siteler olacaktır. Yani özellikle ben görsel içerikli niche kelime istiyorum derseniz bunu belirtmelisiniz. Az sayıda görsel içerikli oluşturacağınız niche kelimeler de mevcuttur.

İlk 3 Kelime alanla özel ilgileneceğim. Nasıl yol izleyeceği, nasıl içerikler oluşturacağı, ne kadar sıklıkla içerik girmesi gerektiği vb.

Önemli: Verdiğim kelimeyi sorgulayacak olanlar lütfen kelime almaya çalışmasın. İstenilen tutar zaten komik bir tutar. Vereceğim kelimeleri mutlaka analiz ettim. Daha da ötesi vereceğim bir çok kelimeden kazanç elde ettim. Şunu belirtmeliyim ki bu konuyu "Niche" sektörüne yeni başlayanlar faydalansın, emekleri boşuna gitmesin düşüncesiyle açtım. Bu kapsam dışındaki kişiler için uygun değildir.