Merhabalar arkadaşlar iyi forumlar,
Daha önce gerek burada gerek ise başka forumlar üzerinden 10 dan fazla arkadaş ile çalıştık. 1 yıl kadar uzun süreli çalıştığımız arkadaşlar oldu.
Bilgi ve Teknoloji sitemize yine editör arkadaş arıyoruz ve bu konuda seçiciyiz. Vurkaç taktiği ile ilerleyen arkadaşlar istemiyoruz amacımız uzun süreli olsun ve her iki tarafta durumdan memnun olsun.
Site İçin İstenilen İçerik
Site için bilgi makaleleri istiyoruz. Gerek teknoloji gerek bilgisayar gerek ise mobil üzerine bilgi yazıları istiyoruz.
Örnek yazı;
xxx Hatası ve Çözümü
xxx Sorunu Nasıl Giderilir
Bilgisayar USB'yi görmüyor
xx Nedir ve Nasıl Yapılır
Şeklinde yazılar istiyoruz. KESİNLİKLE TEKNOLOJİ HABER İSTEMİYORUZ. Haber yazan arkadaşlar lütfen iletişime geçmesin. Makale İçi İstenilenler- Günlük En az 2 Yazı
- En az 250 Kelime
- Kesinlikle Özgün ve size ait cümleler.
- Seo uyumlu
- Anlatım bozukluğu olmayan cümleler.
- Yazı içerisine Fotoğraf
- Wordpress Kullanmayı Bilen
ÖNEMLİ- En az 250 kelime dedik diye kelimeyi tamamlamak için saçma saçma bağlaçlar kullanma her eki ayrı yazma vs. kesinlikle istemiyorum.
- Özgün cümle kontrolü yapılacak. SEO uyumlu olsun diye anahar kelimeler alakasız cümleler içerisinde kullanılmayacak.
Yukarıda belirttiğim 2 madde de uyuşmazlık çıkarsa makale içindeki değişiklikler yapılır, fazla bağlaç ek vs. silinir. bozuk cümleler silinir kalan kelime sayısına göre ödemeniz yapılır emeğiniz olduğu için çalışmaya son verilir.
ÖDEME
Ödeme her hafta içi belirlenen bir günde düzenli olarak yapılır. Ödemeler her hafta makalelerin teslimi tamamlandıktan sonra yapılır.
FİYAT VE İLETİŞİM
Arkadaşlar ben şartlarımı sundum sizlerde sunabilirsiniz.
Fiyat konusundaki teklifinizi bekliyorum. Anlaşılan arkadaşlara Wordpress sitemiz üzerinden editörlük verilecektir.
Whatsapp: 507 877 42 47 (sadece Wp üzerinden)
Mail:
bozkurt@bilgedefteri.net