Şimdi hocam bir baba doğan çocuğunu kendisi bakamayacağı için bi başkasına veriyorsa zaten baştan adamın gönlü razı olmuş vermeye bence bakamam diye bişey yok bakacak olan her türlü bakar. Kaldı ki " Çocuk doğduğundan bu yana bizimle birlikte anne ve babası olarak kendi anne ve babamı biliyor " dediniz benim burdan çıkarttığım 2 sonuç var, ya aileniz çocuğu çok sahiplendi ve biyolojik babası olan amcanızla görüşmesine engel oldu, çocuk büyürken bile hiç bahsetmediler çocuğa babasın ya da amcanız ilk başta nasılsa uğraşamayacam zaten düzelmez gözüyle bakıp cocuğu doğru belli görmeye gitmedi halini hatrını sormadı ve baktı iyileşiyor herşey normale dönüyor tekrar geri almak istedi.
Benim şahsi görüşürüm mevzu okul ya da başka bişey değil, sizin onu nüfusunuza almanızı istemenizin sebebi artık aileniz olmuş ve ilerde amcanız geri almak istediğinde hukuki yoldan dahi almasını engellemek istiyorsunuz. Ben kesinliklikle kardeşinizin(!) sizde kalması taraftarıyım ne yapıp ne edip alın nüfusunu.
(bu yorumu yaparken amcanızın durumu hakkında net bişey bilmediğim ve tahminlerim doğrultusunda yaptım)
Birde tam tersi açıdan bişey söyleyeyim. Baba sırf çocuğu iyileşsin ona daha iyi bakılsın diye size verdi ve geçen zamanda hep evlanın özlemini çekti sürekli ulaştı size merak etti ve çocuğuna kavuşacağı günü beklediyse o zaman kusura bakmayın hocam bu durumda çocuk amcanıza ait ve sizin onu babasından ayırmanız hem kanunen yanlış hemde dini açıdan büyük kul hakkıdır.