4000 Saat izleme üzerindeki kanalda 1000 abone sınırını geçememek ve bunun için çoluk çocuklar uğraşmak zorunda kalmak
Para kazanmanın açılması için bu 1000 aboneyi bulmak gerekliliğinden şunları denedim;
1- MAIL BOMB;
Bütün riskleri göze alıp önce yandex sunucuları sonra outlook ile bulabildiğim kadar mail adresine php ile abonelik kodu gönderdim bir rica mektubu ile (
https://www.youtube.com/user/MrOzanc...confirmation=1 )
Sonuç= Hiç işe yaramadı 2- FACEBOOK ABONELİK SAYFA GRUP
Çoluk çocuklar bu grupları sarmış küçük çakallıklar peşindeler, yani siz abone olsanız bile bir iki gün hatta bazen saat sonra size aboneliklerini siliyorlar.
Sonuç= 1 günde maksimum 5-6 üye 3- YOUTUBE ÜZERİNDE KARŞILIKLI ABONELİK TEKLİFİ
Kanalı 1000 e yaklaşan aktif içerik üreticilerin son paylaşımlarına yorum yapıldığında muhtemel geri dönüş sağlıyorlar. Ama tek kusuru yine çok uzun abonelikte kalmamaları.
Sonuç= teklif oranına göre %30-40 başarı 4- MOBİL APLİKASYONLAR
3-4 aplikasyon denedim hemen hemen hiç biri üye sayımın artmasında fayda sağlamadı. Sizin abone olduklarınız aboneleriniz içerisine ekleniyor.
Sonuç= tamamen fiyasko 5- WHATSAPP ÜZERİNDEN ÇAĞRI
Arkadaş grubunuz yardımsever ise bu etkili olabilir yaklaşık 60 abonelik whatsapp durum paylaşımlarımdan edindim.
Sonuç= yaklaşık %10 başarı.
Aklıma gelen her yolu denedim yaklaşık 835 abonem var, her an değişebilir 840 ı gördüm en yüksek. Şimdi kalan 175 abone için fikrim yok.Yardımcı olabilecek olan var mı??