Tamamiyle tarafsız yorumum şu şekilde. Turknet 100 mbit kullanıyorum 85 90 hız alıyorum buraya kadar sıkıntı yok. Ancak yarın internetim gitse ve büyük bir sorun olsa büyük ihtimal minimum 15 gün internetsiz kalıcam sorunun çözülme süresi ortalama bu şekilde. Ufak sorunlardan bahsetmiyorum tabiki. Başvuru ve internetin açılması süreci ise benim abone olduğum dönemde tam 1 ay sürmüştü evet tam 1 ay hatta ozamanlar mevcut ekipleride yoktu kabloyu kapının önüne kadar getiriyolardı siz bağlıyodunuz şuan turktelekom'un sorun çıkartma süresine göre (çok fazla sorun çıkartıyolar) 2 haftayı bulur tahminimce.

Niye bu şartlarda turknete geçtin yada kullanıyosun dersen. Aylık ortala 600 700 gb gibi bir ortalamayla internet kullanıyoruz. Diğer şirketlerin 2 yıl taahhüt ile sundukları paketlere sadece gülüp geçiyorum muhatap bile olmuyorum. Bak burası çok önemli 2 yıl imza atıyosun olduda paket değiştirmek istedin yok kardeşim senin 2 yıllık taahhütün var diyolar adamlar kendi firmasından paket değişikliği yaparken bile cayma bedeli alıyolar bu gibni sebeplerde dolayı turknet kullanıyorum.