ComPuter_DoctoR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Genel olarak yapılan yorumlarda güven vermediği söylenmiş bu yorumlara çok şaşırdım temayı ben beğeniyorum şahsen peki size cevap vererek herkese sorayım güven veren tema nasıl olmalıdır ? Mobilde sliderda bir hata olmuş onu düzelteceğim ama cidden güvensiz oluşturacak ne var temada ? birde tbm o kadar düşük tuttuğumuzda kelimelerde çıkmıyor ki hocam 1 TL yazıyorum öyle yukarıda çıkıyor daha düşük rakamlarda altta bile görünmüyor bazen

Yorumunuz için teşekkür ediyorum. 1011 servis talebinin hepsi olmuyor ki hocam siz talep ediyorsunuz diyelim iadesi oluyor vaz geçeni oluyor dükkana her giren müşteri sizden mal alıp çıkıyor mu ? Onun dışında sliderda mobilde sorun var masaüstünde yok onu düzelteceğim. Referanslarıda 3 tane resmi yan yana koyup facebook sayfama link çıkıyorum orası ondan öyle düzenleniyor yani orası son olarak daha profesyonel bir tema önerebilirmisiniz ?
Hocam önemli olan temayı sizin beğenmeniz değil. Genelde optimizasyon yaptığım çoğu arkadaşta kendi zevkine göre tasarım yapıyor. Önemli olan kullanıcı için ne sunduğu. Temanızdan ziyade yerleşim ve grafikleriniz düzgün değil. Mobilde ki slide sorunu baştan siteye girenleri kaçırmak için yeterli. Google Analytics kaydı tutuyor musunuz? Reklamdan gelen kaç kişi kaç sayfa geziyor, ne kadar süre duruyor, hemen çıkma oranı ne? Bunlar çok önemli değerler.

Arkadaş da servis talebi ile çözülen sorunun arasındaki farktan bahsetmiş. Dediği gibi sizin verdiğiniz örnek mantıklı olabilir ama öyle insanlar var ki daha başka anlamlar yükleyecek. Hepsiburadadan telefon alıp da orjinal geldi diye sevinlenler mesela. Böyle bir kitleye satış yaparken de olabildiğince açık ve güven verici olmanız lazım.

İş yerinizde çekilmiş yada profesyonel tamir fotoğraları paylaşın, telefonu tamir ederken bir video çekip atın, mutlaka ortalama da olsa bir fiyat tablosu oluşturun. Kolay bir şekilde sizi arayabilecekleri telefon numaranızı yerleştirin. Whatsapp ikonu biraz küçülsün. Anasayfada fiyat teklifi istenebilecek form olsun. Ne kadar profesyonel gözükürseniz o kadar çok iş alırsınız.