agg1401 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sanki yabancı ülkelerde arızalı adam yokmuş gibi konuşuyorsunuz, bu saçmalık bize özgü gibi davranmak ne kadar mantıklı?

Yabancı dil eklemediği sürece istediği dilde istediği gibi at koştursun ama çoklu dil eklediysen ve bu dil sayısı 6 ise, insan ister istemez kıllanıyor.
O kadar çok dil ekleyen insan neden ana dilini eklemesin hocam bu konuda anlaşamadık sanırım Yabancı ülkelerde de var tabiki haklısın ama bizde bu oran çok çok yüksek ondan bahsediyorum ben. Yani geliştirici bir adam gözünden baktığında adam öncelikle global dillere önem vermekte haklı. Haa ama sen 6 dil eklemişsin o kadar vaktin var bir Türkçeyi ekleyemediysen o konuda haklısın. Kanser bir kitle dahi olsa eklenir. Ama 1-2 dil varsa global çaptaki diller eklenmeli. Ben oyun yapmıyorum fikirlerimden bahsettim sadece, birbirimizi kırmaya gerek yok konu açmışsın bende eleştirimi sundum Şahsen ben uygulama yapıyorum hem Türkçe hem İngilizceyi kesin ekliyorum, kendi dilimi eklemeyince bir burukluk hissediyorum tabi Ama bu geliştiriciye kalmış birşey, eklemesede bir çok haklı sebebi var aslında onu anlatmak istedim.