(Güncelleme)

Değerli arkadaşlar tek bir kelimede marka oluyorum. Ya niche site olmam gerekiyordu yada böyle bir alan adıyla marka olmam gerekiyordu. Seçim yaptım alan adı aldım ve markalaşmak için ise birinci sıraya kadar çıkmam gerekiyordu. Takipler azdı ama Youtube dan alt alta neredeyse 7-8 video ilk sırada ve bazı sitelerde komik videolar vardı. Onları geçmem gerekiyordu. Hızlı bir başlangıçla başta 7-9 sayfalarda çıkıyorudum. Alan adımı alalı 1 ay kadar oldu. Alexa TR16 K ya indirdim. şu anda hedefim 10 k nın altına inmek oldu.

An itibariyle “Kopmaca” aramasında ilk sayfada dördüncü sırada çıkıyorum. kopmaca .co adresiyle iyi bir başarı yakaladım. İsteyince oluyormuş. Günde 5-6 içerikle eski bir web sitemden kalan içerikleri hramanlayarak paylaştım. Eski sitemdeki makaleleri düzenledim ve o sitenin url sini kaldırmıştım. yani google indexinden silmiş oldum. Bu sayede içerikler çalıntı durumuna da düşmemiş oldu. Eski yazılarım yeni sitemde değer kazanmış oldu.

Her ihtimale karşı düzenleyerek paylaştım. Sizde bakacak olursanız google a kopmaca yazın. İlk sayfada göreveksiniz. Bu birazcık beni marka olma yolunda heveslendirdi. Sizin Görüşleriniz neler? Zaten bu hızla devam edeceğim. Marka olmak bu kadar kolay değil tabi bunun bilincindeyim. bilinirlilk yakalarsam alan adımda da 1. sırada çıkarsam üzerine iki kat koyarak ilerleyecektir diye düşünüyorum.
Not. Merak Edenler Google aramasına Kopmaca yazıp görebilirler. Yorumlarınız içinde şimdiden teşekkürler.

Tama ve Logo Yazılan Yorumlar Üzerine değiştirilmiştir 18 Ocak 2019