Karakterim gereği maddi durumu kötü olan insanlara yardım etmeyi çok seven birisiyim. (Allah kabul etsin) (bakınız imzam). Neyse eskişehirde Üniv okurken bir adam kafasını önüne koymuş kağıda yazmış yolda kaldım diye yazıyor kağıtta bir miktar verdim. (normalde dilencilere asla vermem)Ama adam yüzünü önüne eğince herhalde gerçekten ihtiyacı vardı dedim. Ama adam 2-3 hafta sonra yine aynı yerde çıktı. iyi niyetimiz suistimal edildi

Genelde istenciler açım para ver diyorlar. Bende dur sana ekmek alıp geleyim diyorum, yada başka bir şey alayım yiyecek marketten diyorum onu istemiyorlar.

Onun için dilencilere acımam.
Ama maddi durumu kötü olan okuyan çok öğrenciler var hepimizin çevresinde bunlara imkanlarımızın el verdiği ölçüde yardım etmek gerek. Aynı zamanda maddi durumu gerçekten kötü aileler var .Yapılan iyilik size hep fazlasıyla döner merak etmeyin.
Ayrıca yaşlı teyzeler,amcalar selpak satıyorlar onlardan mutlaka alın. 1 selpak 1 tl diyorlar ben 5 tl veriyorum. Hem insan gücenmiyor hemde siz iyilik yapmış oluyorsunuz