AnkeeBut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah razı olsun hocam sizden
Amin hocam inşallah aradığı işi bulur

Archenemy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok üzülüyorum bu durum dayanılacak gibi değil. Allah senden razı olsun inşallah.
Biraz yemek parası hocam bu tarz bir kişiyi geri çevirmek olmazdı inşallah doymuştur

Prowess adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah razı olsun, bilemiyoruz ki kimin gerçekten ihtiyacı var
Bu kisi icin ihtiyacı olduğuna inandım çünkü bu tarz gelip istiyorlar açım diyor para beğenmiyor

beyuzman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
maalesef gerçek ihtiyacı olanlar kolay kolay tenezül edip istemiyor bu işi iş olarak yapanlar her gün dini istismar edip yüzlerce para koparıyor milleten.
Bunu is yapan çok hocam gözü doymuyor onların

Serdal_Altundal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok güzel bir davranışta bulunmuşsun kardeşim ancak yapılan hayırlar anlatılmamalıdır.Sağ elin verdiğini sol el bilmesin.
Olay anlatmak değil verdiğim parayı söyleyebilir varsa başka şeyleri anlatmak değil
Yaşadığım şehirde onlarca kişi çıkıyor para verirsin beğenmez diğer para göz diker açım dersin yemek uzatırsin almaz
Hayırlar Allah rızası içindir ama bu tarz kişilere rastlamak güzel birşey
Zaten sağ elin verdiğini sol bilmiyor ne kadar verdim ne ettim

ustali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir simitten kimse fakirlesmez. kimin iyi kimin kotu oldugunu bilemeyiz. iyilik yap denize at balik bilmezse halik bilir
Aynen hocam niyeti Allah biliyor

ustali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir simitten kimse fakirlesmez. kimin iyi kimin kotu oldugunu bilemeyiz. iyilik yap denize at balik bilmezse halik bilir
Aynen hocam niyeti Allah biliyor

Guajira adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Etrafta simit bulamayacaginizi bildigi ve bircok insanin simit bulmakla ugrasmayacagini biligi icin yeni taktik gelistirmistir.
Eski taktiktleri metro ve otobus duraklarinda yolda kaldim, 2 tl verirmisiniz diyenler iste.

Emin olmak icin bak bakalim yarin bir gun benzer saatlerde ayni yerde var mi yok mu bu arkadas .
Çok yakın ve sürekli gittiğim bir avm evden 10 dk yürüme bakacağım aklımda bu anlaşılır elbet bunu meslek gibi yapıyorsa görür yazarım zaten

tunatun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yaşı ufak olan gençlere verin arkadaşlar zamanında bende cafeye gitcegim zaman büyüklerden isterdim şimdi ben veriyorum denk geldikçe Sinyal ölmez dediler
Biraz yaşı vardı ama cok fazla olacağını sanmıyorum