Merhaba,

Elimde bulunan ve boşta duran;

Casper Nirvana CPE-T640-3K95 Marka;
Intel Core2 T6400 2.00 GHz, 2MB L2 cach
4 GB DDR2 RAM
512 MB GeForce 9300 GS VGA - 256 MB Ayrılmış Bellek- DirectX® 10 (Yani 256 MB olarak kullandığınızda ramden almıyor. Ancak 512 MB kullanırsanız ramden alıyor geri kalan 256 MB'ı)
15.4" WXGA (1280x800) TFT Renkli Ekran
320 GB HDD
Altında orjinal lisans etiketi duruyor fakat hangi windows için olduğu okunmuyor muhtemelen Windows 7. Lisans Anahtarı okunuyor.

Özellikte ki dizüstünü satıyorum.

Bataryası vardır fakat 5-10 dakika gitmektedir. Adaptörü sağlam ve sorunsuzdur. Kasasında her hangi bir sorun yoktur. Çalışmayan her hangi bir özelliği bulunmamaktadır. Ben 120 GB SSD ile Linux Mint 18 ve 19 sürümü ile sorunsuz kullanmıştım standart işlemler için. Windows 10 kaldırıyor fakat pek bir performans beklemeyin. Ek olarak ben bakımlarını yapmıştım fan temizliği, termal değişimi vs. Şunu da belirtmek isterim ki yüksek cpu kullanımlarında fan sesini duyuyorsunuz fakat 2009 yılına ait bir casper dizüstü için normal. Fişten çıkardıktan sonra açılışta bazen F1 tuşuna basmanızı isteyebiliyor bios pilinden dolayı ancak ben değiştirmek ile uğraşmadım çünkü biraz meşakketli ve fişe takılı olduğu sürece hiç bir sorun teşkil etmiyor. Birde 320 GB HDD sinde bad sector veya bir sorun bulunmamaktadır.

Ödeme Şekli: Öncesinde havale veya eft sonrasında ise kargo gönderimini yapabilirim.

İsteyen İzmir veya Manisa'da elden teslim alabilir.

Fiyat: 350 TL