saitelmas37 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Projemiz yayın hayatına başlamıştır...

Girisimbudur.com Girişimcilerin, Fikir Aşamasını Geçmiş, Çalışan Ürün veya Prototip Aşamasında Olan, Girişim & Projelerini Tanıtabileceği, Ücretsiz Bir Yayın Platformudur.

Ayrıca Sitemizde, Şirket Tanıtımları da Yapmaktayız. Şirketler de, Ücretsiz Olarak Tanıtım Yapabilmektedir. Bununla Birlikte, Birçok Kategoride Özel İlan Yayınları da Yapmaktayız.

İlgili Kategorilerdeki Girişim, Proje ve Şirket Tanıtımlarınız ile Firma ilanlarınızı, sitemize Üye olduktan sonra, Girişim Kayıt sayfasından Yayınlayabilirsiniz. İlanlarınız, onaylandıktan sonra Girişim Budur ‘da yayınlanacaktır.

Girişim Budur
Tanıtım ve İlan Platformu

Girisimbudur.com
info@girisimbudur.com

Sait Elmas - Kurucu
Hocam öncelikle hayırlı olsun umarım bol hitleriniz olur. Şu konuda size nacizane bir önerim var yanlış anlamazsınız umarım Ülkemizde CEO ibaresi çok yanlış kullanılmakta. Ceo yönetim kurulu olan veya birden fazla şirketin barındığı Group ların hepsini yöneten kişilere verilen bir ünvan bunu sitede kullanmışsınız. Tek başınıza olduğunuz için kurucu ünvanını kullanabilirsiniz ama CEO ünvanı bence gereksiz olmuş ama yinede siz bilirsiniz