fatii adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şimdi birincisi vereceğin eğitim spam çalışmalardan mı yoksa legal mi?

bende spam yaparak bir kaç ay içinde hatrı sayılır bir şeyler kazanabilirim😊

2. vereceğin eğitim süresi nedir
3. eğitimden sonra taktiklerin hepsini harfi harfine yerind getiren biri olmuyor yanlış taktik dediğinde ücret iadesi yapacak mısın?

şimdi neden ücret iadesi dedim çünkü daha önce forumda çok niche site satıldı ve her şeyi öğretecez deyip satıldı. ve bir çok kişi aldığında sonuçta her şeyi yaptığı halde kazanmadım diye şikayet açanları gördüm.
Dönüş yaptığınız için teşekkürler Sorularınıza tek tek cevap vereyim öyleyse.
1- Eğitim spam çalışmalalarından kasıt olarak otomatikleşmeyse, böyle bir durum yok. Fakat içerikler çeviri ile olacak. Yani ben burada size saç stilleri gibi sektörde bilgi vermiycem. Sitenizin içeriklerle dolu olduğu yöntemi anlatıcam.
2- Eğitim süresine gelecek olursak, etkisini 1-4 ay içerisinde görebilmek mümkün. Geçen ay pinterest hesabım ile birlikte bir sitemi satmıştım. Yeni bir site açtım pinterest odaklı 1.5 ayı dolacak neredeyse günlük 15-20 hitlere ulaşmış bir durumda. 2. ve 3. ayına doğru patlama yapacağına inanıyorum. Manuel olarak işlem yaptığımızdan dolayı, gelir elde etmemiz biraz zaman istiyor çünkü.
3- Ücret iadesi konusunda maalesef bir garanti sağlayamam. Çünkü sizde takdir edersiniz ki herkesin çalışma şekli, azmi, özverisi farklı. Tüm bunlara rağmen pinterestten ban yemek, adsenseden ban yemek gibi bir garanti de sunamam. Fakat şunu biliyorum ki ben yaklaşık 4-5 aylık sattığım sitemi bu yöntemlerle hiçbir banlanma durumu yaşamadan ilerlettim. Sonuç olarak pinterestin ne yapacağı belli olmaz. Bu sebepten ücret iadesi yapamam.

Son olarak ise biz pinterestten pintereste şeklinde çalışmayacağız. Yapacağımız çeviriler mükemmel seviyede olacak. Bu sayede çıkış yüzdeleri %100 veya %90'larda olmayacak. Ayrıca resimlerde özgün ve kaliteli olacak.