Merhaba arkadaşlar,
Pinterest ile başarıya ulaşmış ve bu başarıyı sürdüren birisi olarak eğitim satışı gerçekleştirmek istiyorum. Öncelikli olarak şunu söylemeliyim ki, bu eğitim domainin alınmasından, adsensenin alınmasından, sitenin başarıya ulaşmasına kadar tüm adımlarını içeriyor olacak. Ayrıca şunu garanti edebilirim ki, bu yöntemi uygulayarak başarıya ulaşan bu forumda az kişi vardır veya hiç yoktur.
Fiyatı da sizler için cüzi bir rakam belirleyip, satışını gerçekleştireceğim. Eğer talep fazla olursa eğitim ücretini daha da uygun fiyata çekeceğim ki hem ben sürümden kazanayım, hem de sizler daha uygun fiyata eğitimi satın alın.
Madem başarıya ulaştın, paranı kazanıyorsun, neden eğitim satarak ekstra para kazanmaya çalışıyorsun diyen arkadaşlar için bir dipnot düşmek istiyorum;
Pinterestten düşündüğünüz miktarlarda para kazanmıyorum çünkü. Hatrı sayılır miktarda para kazanıyorum ve bu eğitim ile birlikte ekstra masraflarımı karşılamak istiyorum. Ancak ben inanıyorum ki uyguladığım yöntemler sayesinde 1-2 ayın sonunda çok daha ciddi paralar kazanabileceğim.
Eğer talep olursa tüm bilgi ve birikimlerimi size aktarmak istiyorum. Dönüşlerinizi bekliyorum.