pazar ürünlerinde e-ticaret mantığı yapılması gerekli yada çok uygun fiyata piyasa fyatından aşağı ürün bulursanız tanesinden 10 lira kazansanız bile yeterli olacaktır genelde bu devirde sürekli kapatan devreden mağazalar olduğu için onların ürünlerini almanız hem sizin için hem kapatan için hayırlı olacaktır bu şekilde sizin mal açığınız kapatır tek sıkıntı sürekli takip etmeniz gerekli zaten sistemi kurduğunuz zaman o insanlar sizi bulacaktır eğer kayseriden ürün alabiliriz derseniz yardımcı olurum hayırlı satışlar
Teşekkür ederim fikriniz için. İlginç noktalara değinmişsiniz. Ağzınıza sağlık. Pazar ürünlerinde e-ticaret mantığını anlamadım yalnız ? Dün donanımhaber'de birisi bahsetmiş, pazarda terlik tarzı bir şey satıyotmuş 25 liraya. Alışı 13 liraymış. Bu durumda yakınım için günlük 10 adet satış için 100 lira yeter bile. Ben sadece bir kaç bin lira sermaye vericem kendisine.
Ben sürekli takip edemem maalesef. Ama ilk zamanlarda Merter'de bir kaç gezinti yapabiliriz. Telefon no bırakıp, bahsettiğiniz mağazaların beni aramasını sağlarım belki. O güne kadar ucuz-pahalı bir şeyler bulup satılsa yeter herhalde.
Kayseri çok uzak kalıyor bana. Bursa olsaydı düşünürdüm.
Sweat satın derim hocam. Ben dahil bir çok genç sweatleri seviyor. Bir çok yerde 15 TL ye toptan alabilirsiniz ve güzel rakamlara satabilirsiniz. N11 ve letgo gibi çeşitli yerlerden de satabilirsiniz bunları.
Pazar gibi ortamda kış zamanlarında sweat %100 satılır.
Sweatshirt deneyelim bir hocam. Bayan önerdim ben gerçi. Daha cazip geliyor hep. Zaten pazara gelenlerin hepsi bayan ve kendileri için alıyorlar. Toptan 15 liraya var, doğru. Bakıcaz Merter'de.