MaSTeK1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herşeyden önce emeğinize sağlık. Mükemmel ötesi güzel düşünülmüş bir sistem. İnşallah hayırlı satışlar nasip etsin Allah.

Şahsi olarak az çok kendi bilgimce, kendi görüşümce bir kaç eksik gördüm.Bir kullanıcı olarak. Bunları da önermek isterim.

1. Olarak şanslı rakamların çekiliş saati en azından bir geri sayım sayacı ile kendi kısmında yer verilebilir. İnsanlar ne zaman çekileceği hakkında yerel saat UTC vs gibi hesap yapmak zorunda kalmaz. Ama bu sayacı da kişinin saati ile entegre etmek daha da mantıklı olur gibime geliyor

2. Olarak lota da ve şanslı numaralarda kasa tutarı görünüyor. ama zar oyununda öyle bir bilgi yok. Onu nereden görecez nasıl bilecez? Veya zar oyunundaki para nereden geliyor? Bir kasası varmı? Ondaki sistem kazancı ne?

Bunlara ek olarak şunu söylemek de istiyorum. Kumar'da her zaman kasa kazanır sözü çok doğru. Dün şanslı numaraki biletlerden baya bi aldım. Büyük ödül bana çıktı 7 BTC sonra da zar oyununda hırs yaptım ve kaybettim. Şuanda bakiye sıfır

Biraz destek olursanız kazanınca öderim

3. Transfer ücretini sistem kullanıcıdan kesiyor mu? Ben kazandığım parayı almak istediğimde transfer ücretini düşüp o şekilde gönderim sağlanıyor doğru mu? Bu konuyu da bi aydınlatabilirseniz güzel olur

Genel olarak mükemmel. Sadece şahsi olarak gördüklerimi söyledim. İnşallah düşünceleriniz doğrultusunda hayırlı satışlar.
Hocam öncelikle güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.

1. Global olduğu için ve Blockchain saati UTC olduğu için bizde Server'da UTC saatini baz aldık. Geri sayım aracı değişken var ama aktif değil çünkü sistem çekilişe 1 saat kala satışları kapatıyor. Alıcı kişi nasıl isterse ayarlanabilir.

2. Zar oyununda havuz gösterilmeme sebebi kazanan kişiye sürekli aynı havuzdan ödeme yapılması doğal olarak sürekli değişken bir havuz göstermek mantıklı gelmedi. çünkü havuzda biriken ödülü vermiyoruz sonuçta zar oyununda havuz tek gelir gider tek havuzda birikiyor.
ayrıca ne kadar para yatırdınız şanslı numaralara ? çünkü tutturması çok zor. gerçekten baya almışsınız. Ben tekrar size 5 Bitcoin test için ekliyorum.

3. Transfer ücreti almıyoruz kullanıcılardan zaten minik bir miktar bunu sistem kazanıyor kullanıcıyı kızdırmaya gerek yok

tekrar yorumunuz için gerçekten teşekkür ederim.