Vücudumda 4 adet dövme var. 2 defa hatim ettim, yasin-i şerifi ezbere bilirim. Arapça ikinci dilim. 17 yaşında yaptırdım dövmeleri cahillik, arkadaş çevresi, kızlara hava atma bilmem ne... 34 yaşındayım kiminle tanışırsam yada karşıdan görürse herzaman bir önyargı olur, ateist diyen dinsiz diyen yüzlerce insanla karşılaştım ki pek umursamam çünkü onların Türkçe mealini zor okuduğu kitabımızı ezbere okuyabiliyorum anlamını biliyorum mümkün mertebte. Hergün tövbe ederim, nanoteknoloji geldi ülkemize en kısa süredede sildirecem. İsterse yanık izi kalsın yeterki temizlensin. Bu benim pişmanlığımdır.
Gençlere yada yaptıracaklara benim ŞAHSİ önerim yaptırmayın tertemiz vücutlarınızı bozmayın. Ananın babanın evladının adını dövme yaptırma, dövme yaptırınca kalıcı bi sevgi yada başka bişey olmuyor. Anan baban rahmetli olmuş 1 kere kuran okutmamışsın dua etmemişsin, orana burana adını yazdırıyosun gibi gibi.. Bu bedenler bize emanet, emaneti ben bozdum.
Aşırı karşı çıkan arkadaşlar sizinde dövmeniz yok ama zinada çığır açıyosunuz lütfen

Dövmeye b0k atıpta evli barklı insanın eşini aldatması ve bunu gelip bize söylemeside ayrı bi dünya. Herkes kendi günahıyla sevabıyla hesap verecek. Ben çok pişmanım tavsiyem yaptırılmaması.