"seo" veya "seo danışmanlığı" gibi kelimelere çalışıp başarı yakalayabilecek adam niye bu kelimelere kassın ki? niye seo danışmanlığı yapsın ya da niye bir ajansta çalışsın? aynı zorlukta başka kelimelere kassa ve sıralama alsa zaten günde 3-5bin TL döndürür.
turkcell veya garanti bankası gibi şirketler sanıyor musunuz ki Google'da arama yapıp ajans arıyor. Anca nakliyeci, klima servisi sahiplerinden iş alırsınız.
koca seo dünyasını r10'dan ibaret sananlar da ayrıca komik. adam kastamonu'da oturup aylık 100.000lerce tl kazanan seo ajansları ile ilgili yorum yapabiliyor
Hocam benim r10 dan ticaretim ayda bir maksimum iki keredir. Bir çok ilde ve kelimede web sitem ilk sayfada olduğu için daha çok oradan geliyor