Lütfen konuyu dikkatlice okuyunuz.
Özel mesaj ile telefon numarasi gönderip aramami bekleyenler, burada yazdiklarimi okumayip özel mesajla yeniden soranlar görmemezlikten gelinecektir.
Lütfen bu söylediklerimi de yanlis anlamayin ama yasanan aci tecrübeler sonrasi bunlari belirtmek istiyorum.

Sürekli olarak calisabilecegimiz responsive psd to wp isleri yapan gelistiriciler ariyorum.
Yaptiginiz islere ait referanslar ile birlikte özel mesajla fiyat ve süre bilgisi gönderebilirseniz sevinirim.

Is süreklidir. Aylik kac site yapabileceginizi de belirtirseniz sevinirim zira ortalama ilk 3 ay icin aylik 50 sonrasi icin aylik 100 site gibi bir hedefle yola cikiliyor.
O var mi bu var mi diye ayrintili bilgiler veremiyorum cünkü hali hazirdaki bir is üzerinde konusmuyoruz, söyledigim gibi birbirinden farkli onlarca is olacaktir.
Opsiyonel fiyatlar verebilirsiniz.

- Hazir template kullanilmamasi gerekmektedir.
- Responsive dizayn sarttir.
- Her is bitiminde nakit ödeme alacaksiniz. (Aylik hesaplasma vs. degil)
- Kendinize ait referans projelerle basvurmanizi rica ediyorum.
- Kendinize ait bir referans yoksa, size örnek olarak gösterecegimiz siteyi referans olarak yapmak durumunda kalabilirsiniz.
- Bitmeyen islere, yarim kalan islere ödeme yapilmaz.
- Ön ödeme yoktur. En azindan ilk birkac projede karsilikli güven olusana kadar böyle olmali.
- Sayfa sablonu basi fiyatlandirabilirsiniz.
- Asagida belirttigim alanlardan birinde de hizmet veriyorsaniz o konulari da belirtin.
a- eklenti gelistirme
b- seo optimizasyon

Bu konuda hindistan, rusya ve Türkiye'de farkli gelistiricilerden fiyat aliyorum.
Müsterim icin yaptigim bu arastirmada istiyorum ki bu isten bizim insanimiz faydalansin.