Hiçbir yorumum yokturki islam düşmanlığıyla bağdaşsın bunu yapmayın, illa beni birine düşman ediceksek dine değil dincilere düşman deyin en azından. Kafanızda belli kalıplar var onların dışına çıkınca hemen yaftalıyorsunuz, siz din düşmanı diyorsunuz başkası yobaz diyor kimin nerden işine gelirse ordan karşıt ilan ediliyorum çok enteresan
Konuyu açan arkadaşın emin olun bu mevzu umrunda değil, ara sıra forumda popüler konusu olmasını seviyo o son konularına bakın görürsünüz zaten

Ve konudaki mesajlarımı toplu olarak okursanız zaten diyanetten fetva makamı olamayacağını ve örnek ayetin bambaşka bişeyle alakalı olduğunu açıklamışım, fakat haramdır helaldir konusunda laf edemem bende fetva makamı değilim sonuçta
Konuyu burdan alıp evliliğe getiren ben değilim bi başkası, ben sadece sizin mesajınızı görüp sözde açıklamanızı çürüttüm verdiğim 2 link 10'larca kaynağa sahip, sadece fikirleriniz doğrultusunda yorumlar yapıyorsunuz din hakkında siz bu mesajınızda bile aklamaya çalışıyorsunuz mesela yok denklik yok sosyal yapı diye

Fikir değil kaynağı araştırılabilir bilgiyle yorum yaparsanız güzel sohbetimize devam edebiliriz
Hocam benim bir şeyimi çürütmeniz mümkün değil, çünkü size ilk defa yazıyorum. Sözleriniz genelde subjektif. Yazarken noktalama işaretleri kullanırsanız daha anlaşılır olur, onu da eklemeliyim.
Konu özelinde diyanetin açıklaması kısa ve net.
Diyanet ülkemizde fetva makamıdır. En azından sizin din hakkında konuşma hakkınız varsa onların da müsaade edin olsun. Ki bu görüşleri açıklayanlar ekşi sözlükten ya da twitterden okuduklarıyla hareket eden insanlar değil. Bu insanlar bu alanda ihtisas sahibi kişiler.