Selam arkadaşlar az önce youtubede video izlerken kaliteli işler çıkaran insanların abone sayılarının az olduklarını gördüm bu yüzden böyle bir yazı yazma ihtiyacı hissettim. Bu yazımda bana göre iyi işler başaran beş adet youtube kanalını göstereceğim. Hepsinin kanalına göz atmanızı tavsiye ederim. Bu yazıyı her hafta farklı kanallarla yenilemeyi düşünüyorum. Sizinde severek takip ettiğiniz ama yeteri değeri görmediğini düşündüğüz kanallar varsa aşağıya yazınız (Bu kanallarla herhangi bir bağlantım yoktur.)

1-
Mehmet Üzüm
"Fotoğraf ve video üzerine çeşitli eğitim içerikleri hazırlıyor. Arada bir de vlog çekiyorum."
14.866 Abone
KANALI

2-
Trail of Us
82.753 Abone
KANALI

3-
YırtıkPantolon
"Merhaba ben Oğuzhan Tıraş
3 yıldır dünyayı geziyorum
1. Yıl
Otostopla 3 ayda 20 ülke 150den fazla şehir gezdim.
Zirvelere tırmandım, adada mahsur kaldım, yağmur altında ıslandım, üşüdüm, aşık oldum, aç kaldım, dilendim, sokak müziği yaptım, soyuldum, kokocular tarafından kaçırıldım, Ibiza'da 15 gün bedava tatil yaptım, 5 yıldızlı otellerde kaldım, sokaklarda yattım, trenlere kaçak bindim, Alp dağlarında kaydıraktan uçtum ve bir yolunu bulup Türkiye'ye geri geldim
2. Yıl
Ciğer yemeye diye çantasız bir şekilde evden çıktım, 7 ülke gezdim, -5 derece soğukta matsız tulumsuz uyumaya çalıştım(Berbattı), Uçan tekme atarken yanımdaki tek pantolonu yırttım, çok hava kaçırdım, Viyana uffff , ve geri döndüm.
3. Yıl
Zirvelere tırmandım, uçan tekme attım, ukulele çaldım, para topladım, Lyon'da çantamı çaldırdım, dövüştüm geri aldım, yat buldum İspanya adalarını turladım, Mallorca'da parasız kaldım, banklarda yattım, sahillerde bira sattım"
27.585 Abone
KANALI

4-
Eray Karakuzu
"Bolca spor ve kahve, bir miktar da seyahat içeren vloglar!
Haftada 1 video koymaya çalışıyorum."
15.484 Abone
KANALI

5-
Japonbu
"Merhabalar, yaklaşık olarak 1,5 yıldır Japonya'da yaşıyorum. Japonya'da yaşamak, burada bir hayat kurmak 15 yaşından beri hayalimdi. Eh, hayalimi gerçekleştirip, hayalimde yaşıyorum desem yalan olmaz hani. Her hafta hafta sonu, Japonya ile ilgili Vlog'lar, bilgi verici videolar paylaşıp elimden geldiğince sizlere Japonya'yı çok seven birisi olarak nasıl göründüğünü göstermeye ve anlatmaya çalışıyorum. Maksat birlikte eğlenebilmek ve bir şeyler öğrenebilmek olsun."
9.766 Abone
KANALI